© Çerkezköy Ekspres

1911 ÇERKEZKÖY VETERANLAR ŞAMPİYON OLDU

Veteranlar Ligi B Grubunda mücadele eden 1911 Çerkezköy Veteranlar futbol takımı, önceki güm Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksinde, Şarköy Veteranlar Futbol takımı ile yaptığı şampiyonluk mücadelesinde rakibini 6-2 mağlup ederek grubunda şampiyon oldu.

1911 Çerkezköy Veteranlar Futbol Kulübü Başkanı Mücahit Özkan maç sonunda şu açıklamada bulundu. Özkan, “1911 Çerkezköy Veteranlar futbol takımı olarak pandemi hariç birkaç yıldır son maçlarda şampiyonluğu kaybettik. Sezon öncesi mutlak şampiyon olmak için yöneticisiyle sporcusuyla söz verdik ve öne göre sezona hazırlandık. Antrenörümüz Ali Uluç takımı çok sıkı bir şekilde hazırladı ve lig maçları başladığında da antrenmanları aksatmadan disiplinli bir şekilde devam ettirdi. Sporcularımız da maçlarda Antrenörümüz Ali Uluç’un verdiği taktikleri harfiyen uygulamaları şampiyonluğumuzu getirdi. 1911 Çerkezköy Veteranlar futbol takımı olarak şampiyonluğumuzu tüm Çerkezköy halkımıza hediye ediyoruz. Şampiyonlukta emeği geçen ve katkısı olan Çerkezköy Belediyemize, iş insanlarımıza, takım antrenörümüz ve sporcularımıza ve takım yönetimimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

“38 PUANLA ŞAMPİYON OLDUK”

1911 Çerkezköy Veteranlar Futbol Takım Antrenörü Ali Uluç da; “Kulüp Başkanımız Mücahit Özkan’ın da belirttiği gibi sezon başında takım olarak mutlak şampiyon olmak için ant içtik ve şampiyonluğa inanmayanların kadroda işi yok dedik ve tüm sporcularımızın her biri sonuna kadar var olduklarını ve her maçta en iyi şekilde mücadele etme sözü verdiler ve nitekim de öyle oldu. Bu sezon Veteranlar ligi B Grubunda mücadele ettik. Grubumuzda güçlü rakipler vardı ama biz yılmadık ve hiçbir müsabakada da rakiplerimizi küçümsemedik ve bizler sahaya çıkarak futbolumuzu oynadık. Rakiplerimizin zaaflarından yararlanmasını da çok iyi bildik ve galibiyet serilerimiz devam etti, şampiyon olduk. Özellikle kendi saha ve seyircimiz önünde oynadığımız Şarköy Veteranlar ile şampiyonluk maçında oyuncularımız mükemmel bir futbol sergiledi. 1911 Çerkezköy Veteranlar futbol takımı olarak toplam 38 puan topladık. Ve en yakın rakibimize 6 puan fark attık. Toplamda 58 gol attık ve kalemizde 29 gol gördük. Şampiyonlukta emeği geçen ve katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca az sayıda da olsa maçlarda bizleri yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza da çok teşekkür diyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER