© Çerkezköy Ekspres

EN BAŞARILI TEKNİK DİREKTÖR ÖDÜLÜNÜ İSMAİL İNAN ALDI

Türkiye Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Tekirdağ Şubesi tarafından düzenlenen Tekirdağ’ın en başarılı teknik direktörleri ödül töreninde Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan da ödül aldı.

Türkiye Antrenörleri Derneği Tekirdağ Şubesi tarafından, Tekirdağ’ın en başarılı teknik direktörleri ödül töreni düzenlendi. Düzenlenen programda Kızılpınarspor’da başarılı bir şekilde yoluna devam eden İsmail İnan da ödül aldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan; “Öncelikle böyle bir akşamı organize eden TÜFAD yönetimi ve başkanıma teşekkür ederim. Biz antrenörler birçok şeyden fedakarlık göstererek mücadele veriyoruz. İşimizden, ailemizden, kar kış yağmur çamur demeden, kısacası hayatımızdan ödün veriyoruz. Geleceğe umutla bakan bir futbol nesli yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Antrenörlük kariyerim için yola çıkarken çok çalışacağıma ve hedeflerim doğrultusunda ilerleyeceğime, yılmayacağıma söz vermiştim. Allah’a şükürler olsun şampiyonluklarla başlayan bu güzel serüvenim, yeni ödüller ile devam ediyor. Emeğimin hakkını almak paha biçilemez bir duygu. Rabbim herkese nasip etsin inşallah. Bu ödüle beni layık gören TÜFAD yönetimine ve başkanım Abdullah Eroğlu’na sonsuz teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER