© Çerkezköy Ekspres

KAVLAK: “HİÇ MERAK ETMEYİN, İYİ BİR TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALAYACAĞIZ”

Çerkezköy B/S/H/ Ev Aletleri San. A.Ş. tarafından düzenlenen futbol turnuvasına katılan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak; “Hiç merak etmeyin. İyi ekiplerle çalışıyoruz. İyi üniversitelerle çalışıyoruz. Geçen dönem olduğu gibi bu dönem de iyi bir toplu sözleşmeye imza atacağız” dedi.

Çerkezköy B/S/H/ Ev Aletleri San. A.Ş. ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi B/S/H/ Ev Aletleri İşyeri Temsilciliği’nin işbirliğinde turnuva düzenlendi. Turnuvada toplam 21 takım mücadele ederken Çamaşır Makinesi bölümü turnuvanın şampiyonu oldu.

“İYİ BİR EKİBİMİZ VAR”

Gerçekleşen turnuva sonrası ödül töreni düzenlendi. Dereceye girenlere ödüllerin verilmesinin ardından konuşan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, finalde karşılaşan 2 takımı da tebrik ederek “Gerçekten çok güzel bir maç oldu. Dostluk kazandı” dedi. Toplu iş sözleşmesi hakkında da bilgi veren Kavlak; “İyi bir hazırlık döneminden sonra taslağı verdik. Şuanda görüşmeler devam ediyor. 3 görüşme gerçekleştirildi. 4.görüşme Çarşamba günü Ankara’da yapılacak. Taslağı verdikten sonra dün ilk defa konuştum. Bir algı operasyonu var. İşler iyi değil gibi gösteriyorlar. Hiç merak etmeyin. İyi ekiplerle çalışıyoruz. İyi üniversitelerle çalışıyoruz. Geçen dönem olduğu gibi bu dönem de iyi bir toplu sözleşmeye imza atacağız. Herkesin içine sineceği, herkesin ‘Allah sendikamdan razı olsun’ diyeceği bir toplu sözleşmeyi inşallah hep beraber imzalayacağız” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER