© Çerkezköy Ekspres

KIZILPINAR DÖRTLEDİ, PLAYOFF’U GARANTİLEDİ

Tekirdağ Amatör Ligi C Grubu’nda mücadele eden Kızılpınarspor, 29 Ekim Spor Kompleksi’nde bir başka Çerkezköy ekibi Kızılpınar Uzayspor’u ağırladı. Karşılaşmada üstün bir oyun sergileyen Kızılpınarspor, ilk yarısını 3-0 önde tamamladığı maçı 4-0 kazanarak PlayOff’lara katılmayı garantiledi.

Tekirdağ Amatör Ligi C Grubu’nda derbi heyecanı yaşandı. İki Kızılpınar temsilcisini bir araya getiren maçta Kızılpınarspor, Kızılpınar Uzayspor’u 4-0 mağlup etti. Karşılaşmada goller Sinan (2) ve İlker’den (2) geldi.

“KONSATRASYONUMUZU BOZMADAN DEVAM EDECEĞİZ”

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan şunları söyledi; “Haftalardır süre gelen galibiyet serimiz vardı. Bunu sürdürmek ve artık playoffları garantilemek için sahaya çıktık. Önemli eksiklerimiz olsa da doğru futbol oynayıp sonuca gittik. Ligin bitimine 3 hafta kala playofları garantiledik. Konsantrasyonumuzu bozmadan devam edeceğiz. Bu galibiyeti birkaç maç önce sakatlanıp, diz kapağından ameliyat olan takım kaptanlarımızdan Önder Menteşe’ye armağan ediyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER