© Çerkezköy Ekspres

ASKIDA EKMEK KAMPANYASI KAPAKLI’DA BAŞLATILDI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Askıdan Ekmek’ çağrısına uyan Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanlığı 59 ekmekle projeyi ilçede başlattı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel başkanı Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz günlerde “Hali vakti yerinde her vatan evladı, kendisine en yakın ekmek fırınına gitmeli, eğer 2 ekmek alacaksa 3 ekmek parası ödemeli. Komşusu açken tok yatan bizden değildir” sözleriyle başlattığı ‘Askıda Ekmek’ kampanyasına Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanlığı temsili 59 ekmekle destek oldu.

“59 EKMEKLE BAŞLATIYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Mert Bulut, ‘’Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik." diyen Anadolu'daki Türk halk şairlerinden Yunus Emre'nin; "Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz!" sözünden hareketle; Bilge Liderimiz, Türkmen Beyimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey'in başlatmış olduğu, Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanımız Hayrullah Zıvalıoğlu beyin de Tekirdağ'ımıza örnek teşkil eden çağrısından sonra Kapaklı Ülkü Ocakları olarak "Askıda Ekmek" kampanyasını temsili 59 ekmek ile ilçemizde de başlatmış bulunuyoruz. Tüm hemşehrilerimizi ve vatandaşlarımızı bu kampanya özelinde; birliğe ve beraberliğe davet ediyorum’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER