© Çerkezköy Ekspres

BERAT, EDİZ VE ÖMER ERKEKLİĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR

Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği başkanı Koray Malkoç’un oğulları Berat, Ömer ve Ediz’in sünnet düğünleri Veliköy Düğün Salonu’nda yapıldı.

İlçedeki kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşu başkanları ve hemşeri dernek yöneticilerinin katıldığı düğünde Ediz, Berat ve Ömer erkekliğe ilk adımlarını attılar.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan düğün sonrası tüm katılımcılara teşekkür eden Malkoç; “Oğullarım Berat, Ömer ve Ediz’in sünnet düğününde düğünümüze katılan tüm siyasilerimize, oda başkanlarına, sivil toplum kuruluşu başkanlarına, dernek başkanlarına tüm iş adamı dostlarımıza ismini sayamadığım tüm misafir ve akrabalarımıza, komşularımıza, mesai arkadaşlarıma, aynı zamanda Ankara, Edirne, Tekirdağ, İstanbul ve Balıkesir'den katılan tüm sevdiklerinize bizleri bu mutlu günde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyor herkese böyle mutlu günler diliyorum. Ayrıca sünnet düğünü için ev sahipliği yapan Veliköy düğün salonunu bizlere tahsis eden Vahap Akay’a ayrıca teşekkür ediyorum. Bu günkü mutlulukların artarak devam etmesini diliyoruz” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER