© Çerkezköy Ekspres

“ÇOCUKLAR SPORLA TANIŞIYOR, KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAKLAŞIYOR”

​​​​​​​Çerkezköy İstasyon Mahallesi Lemar Yanı’nda açılan Denge Akademi’de 10 kişilik gruplar halinde yapılan jimnastik eğitimlerinde öğrenciler sporla tanışıyor, obezite ve teknoloji bağımlılığından uzaklaşıyor.

Çerkezköy’de İstasyon Mahallesi’nde açılan Denge Akademi’de 10 kişilik gruplar halinde verilen eğitimlerde öğrenciler sporla tanışıyor. Firmanın kurucusu Zehra Gökpınar, sporun öneminden bahsederek; “Çocukları ve gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, spor bilincini aşılamak, kendine güvenen bir birey haline getirmek amacıyla açtığımız Denge Akademi’ye tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi

HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYOR

Alanında uzman antrenörler eşliğinde kesintisiz eğitim imkanı sunduklarına da dikkat çeken Gökpınar; “10 kişilik gruplar halinde hazırladığımız eğitim programları sayesinde öğrenciler daha aktif bir şekilde katılım gösteriyor ve daha başarılı bir şekilde eğitim hayatlarını sürdürüyorlar. Özel olarak tasarlanmış salonlarımızda öğrencilerimiz hem eğleniyor hem de öğreniyor” dedi. Sporun kas ve beyin koordinasyonunu geliştirmesinin yanı sıra çocuklarda özgüven tazelenmesine de sebep olduğunu sözlerine ekleyen Gökpınar; “Spor kas ve beyin koordinasyonunu geliştirir, bedensel zeka kullanımını arttırır. Postür bozukluklarını ortadan kaldırır. Büyüme ve gelişmeyi olumlu etkiler ve mücadele yeteneğini geliştirir” dedi. Tüm bunların Denge Akademi’de sunulduğunu ifade eden Gökpınar; “Tüm vatandaşlarımızı Lemar yanında faaliyet gösteren Denge Akademi’ye bekliyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER