© Çerkezköy Ekspres

ÇERKEZKÖY’DE ÇUKURLU YOL KABUSU

Çerkezköy’de TESKİ çalışmaları sonrası kazılan yerlerin iyi kapatılmaması nedeniyle çöken yolda bir araç çukura saplandı. Mahalle sakinleri, uzun süredir onarılmayan bu tür yolların tehlike oluşturduğunu belirterek yetkililerden çözüm bekliyor.

Çerkezköy’de altyapı sorunu nedeniyle oluşan yol çukurları, vatandaşlara çile olmaya devam ediyor. Edinilen bilgilere göre Fatih Mahallesi Kardelen Sokak üzerinde sabah saatlerinde seyir halindeki bir otomobil, yağışla birlikte zemini çöken yoldaki çukura girdi. Aracın bir tekerleği tamamen çukura batarken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Mahalle sakinleri, Kardelen Sokak ve bağlantılı sokaklarda uzun süredir benzer sorunlar yaşandığını belirterek yetkililerin bu duruma bir an önce el atmasını istedi. Vatandaşlar, özellikle yağışlı havalarda çukurların derinleştiğini, hem sürücüler hem de yayalar için tehlike oluşturduğunu dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER