© Çerkezköy Ekspres

ÇERKEZOĞLU KAFE YENİLENEN YÜZÜYLE FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Çerkezköy’de Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram’ın girişimleriyle Fevzipaşa Camii karşısında açılan Çerkezoğlu Kafe, yenilenen yüzüyle müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Çerkezoğlu Kafe, akşamları ve hafta sonları vatandaşların yeni buluşma noktası oldu.

Çerkezköy’ün en kalabalık mahallelerinden olan Fevzipaşa Mahallesi’nde yeni yıl sonrası açılan Çerkezoğlu Kafe, pandemi sonrasında da hijyen standartlarında müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Haftaiçi ve hafta sonu vatandaşların yeni uğrak noktası olan işletme sosyal mesafe kuralları içerisinde yeni tasarımı ile göz kamaştırırken, müşteriler de sıcak çayını yudumlarken, binbir çeşit kurabiyelerin de tadına bakıyor. Güleryüzlü personeli ve sade iç tasarımı ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını ifade eden İşletme Sahibi Enver Bayram, pandemi sonrasında da hijyen standartlarında müşterilerine hizmet verdiklerini söyledi.

SOSYAL MESAFE KURALINA UYULUYOR

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de 5 binin üzerinde vatandaşın ölümüne yol açan Koronavirüs Salgını sürecinde hijyen standartlarında müşterilerine hizmet verdiklerini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Çerkezoğlu Kafe İşletme Sahibi Enver Bayram; “Ülkemizde uygulanan yeni normalleşme döneminde de masalarımızı sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde sıraladık. Aynı zamanda işletmemizin girişinde müşterilerimize sunduğumuz dezenfektanımız ile hem kendi sağlıklarını hem de yanındakilerin sağlığını korumayı amaçlıyoruz. Tüm ürünlerimizi hijyen standartlarına uygun bir şekilde üretiyor ve müşterilerimize sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

TÜM HALKIMIZI İŞLETMEMİZE BEKLİYORUZ

İşletmede ayrıca yaz ayı nedeniyle dondurma satışlarının da başladığını duyuran Bayram; “Son derece sağlıklı ve doğal bir biçimde üretilen dondurma servisimiz de işletmemizde başlamıştır. Müşterilerimiz ister külahta isterse tabakta binbir çeşit dondurmalarımızın tadına bakabilir. Tüm Çerkezköy halkımızı işletmemize bekliyoruz” diye konuştu.

MÜŞTERİLER MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

Öte yandan işletmenin müdavimleri olan vatandaşlar da memnuniyetlerini İşletme Sahibi Enver Bayram’a ilettiler. Vatandaşlar Fevzipaşa Mahallesi’ne böyle bir mekan açılmasının gerekliliğini vurgularken, hijyen standartları ve uygun fiyatları nedeniyle Çerkezoğlu Kafe’yi seçtiklerini söylediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER