© Çerkezköy Ekspres

ÇETİNTAŞ, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Çerkezköy’de mütevazi duruşuyla beğeni kazanan Çetintaş, aday adaylığı döneminde de halkın teveccühünü alarak, Tekirdağ’ın sorunlarını meclise taşımak istediklerini belirtti.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, istifasının ardından milletvekili aday adaylığı açıkladı. Çerkezköy Ekspres Gazetesi’ni ziyaret ederek proje ve çalışmalarını aktaran Çetintaş, yaşanan deprem nedeniyle gösterişli bir kutlama yerine, tek tek basın yayın kuruluşlarını ziyaret ederek, açıklamasını aktardı.

“ONUR VE ŞEREFİNİ YAŞADIM”

AK Parti serüvenini aktaran Çetintaş; “Bir lidere inanmak, şehitlerimizin kanıyla sulanmış nesilden nesile emanet edilmiş bu vatan topraklarının emin ellerde olduğuna inanmaktır. Bir davaya inanmak o dava uğruna bütün zorluklara bütün fedakarlıklara katlanmaktır. Ne mutlu ki bana 2005 yılında AK Parti ailesine üye olarak katılıp, 2006-2008 ile 2014-2015 Yönetim Kurulu Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı, 2014 Cumhurbaşkanı seçimlerinde aktif olarak görev alarak Liderimizi halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı yapma gururunu yaşadık. 2019 Yerel Seçimlerinde meclis üyeliği adaylığı, 26 Eylül 2020 AK Parti Çerkezköy 7. Olağan Kongrede AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevi ile bu kutlu davanın bir neferi olmanın onurunu ve şerefini yaşadım” dedi.

“CANLA BAŞLA ÇALIŞTIK”

Sürekli halkın içinde bir yönetim sergilediklerini ifade eden Çetintaş; “ Kurulduğu günden bugüne kadar ülkesinin ve milletinin derdiyle dertlenen, ortaya koyduğu sağlam irade ile ekonomiden eğitime, sanayiden savunmaya, turizmden ulaşıma, bilim ve teknolojiden enerjiye kısacası ülkemizin ve milletimizin menfaatine olacak her alanda attığı büyük adımlarla milletimizin gönlünde taht kuran ve gücünü milletten alan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ki Ak davamızın bir neferi olmanın onur ve gururunu yaşadım. Kutlu davada üstlendiğim sorumlulukların vatana hizmet sayarak önce milletimiz, teşkilat mensuplarımız ile AK Partimizin Ak sancağını girdiğimiz her seçimde canla başla çalışarak zaferle dalgalandırdık. Ülkemizi ve milletimizi muasır medeniyet seviyesine ulaştırmak için milletimize hizmet yolunda 20 yılı aşkın gece gündüz durmadan çalışan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu 2023, 2053, 2071 hedefine kararlı ve güçlü bir şekilde ulaşmak için bu kutlu yolculuğa yoldaş olma adına 3 yıla yakın bir süredir onurla yürüttüğüm AK Parti Çerkezköy ilçe Başkanlığı görevimden istifa ederek 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek genel seçimlerde 28. Dönem Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığına talip olduğumu beyan ediyorum. Bugüne kadar görev sürem içerinde büyük bir fedakarlık gösteren aileme başta olmak üzere, yönetim kuruluma, kadın ve gençlik kollarıma, meclis üyelerimize, mahalle başkanlarıma, sandık kurullarına, geçmiş dönem de görev yapmış bütün teşkilat mensuplarına, partimizin emektar çalışanlarına ve çaldığımız her kapıda bizleri büyük bir sevgi ve saygıyla kucaklayarak desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen değerli Çerkezköylü hemşehrimize teşekkür ediyorum. Rabbim bu kutlu davada milletvekilliği sıralamasında halkımızın sevincinde, üzüntüsünde, kapı kapı gezmiş, yüreklere dokunmuş, gönüllere girmiş halkın içinden halkın istediği adaylara nasip olur inşallah. Başta Çerkezköy'ümüze, Tekirdağ'ımıza ve Türkiye'mize hizmet için çıktığım bu kutlu yolda desteklerinizi bekliyor, her ne olursa bu davanın bir neferi olarak aldığı kararın şahsıma ve partime hayırlı olmasını diliyor, destekleriniz için şimdiden canı gönülden her birinize ayrı ve Türkiye'mize hizmet için çıktığım bu kutlu yolda desteklerinizi bekliyor, her ne olursa bu davanın bir neferi olarak aldığı kararın şahsıma ve partime hayırlı olmasını diliyor, destekleriniz için şimdiden canı gönülden her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Sizleri Allah'a emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER