© Çerkezköy Ekspres

“CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEKİRDAĞ’I ÇOK ÖNEMSİYOR”

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’ne katılmak üzere Tekirdağ’dan yola çıkan AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı mensupları, sabah erken saatlerde Ankara’ya ulaştılar. Kongreye katılanlar arasında AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları ve pek çok teşkilat mensubu da yer aldı.

Kongrede Tekirdağ Milletvekillerinden Mustafa Yel 4. kez MKYK Üyeliğine seçilirken, Çiğdem Koncakül ise Genel Merkez Disiplin Kurulu Asil Üyeliğine seçildi. Sonuçların açıklanmasının ardından bir açıklama yapan İl Başkanı Mestan Özcan, her iki milletvekilini de ayrı ayrı tebrik ederek, Tekirdağ’ı ne kadar çok önemsediklerini bir kez daha ortaya koydukları için hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hem de AK Parti’ye teşekkürlerini iletti. Özcan daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hemen her konuda Tekirdağ’ı çok önemsediğinin ve İl için gereken her türlü yatırım ile ilgilendiğinin altını çizdi.

ZİYARETTE BULUNDULAR

İl Başkanı Mestan Özcan, İl Başkan Yardımcıları ve İlçe Başkanları daha sonra Ankara’da birçok noktaya ziyaretlerde bulundular. İlk olarak önceki Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e nezaket ziyaretinde bulunan heyet, ardından Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ile Bakanlıkta bir araya gelerek Tekirdağ’ın sağlık sorunlarının çözümüne ilişkin bir toplantı gerçekleştirdiler. Bu görüşmenin ardından Mestan Özcan, Tekirdağ’da sağlık alanındaki sorunların en kısa sürüde çözüme kavuşturulacağı ve bunun için önemli bir görüşme yaptıklarının mesajını verdi. Özcan yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Çerkezköy Devlet Hastanemizin arızalı vakum sistemi hızlıca yenilecek. Çorlu Devlet Hastanemizin Araştırma Hastanesi olması konusu da girişimlerimiz neticesinde Bakanlığımızın planlama ve bütçesine hamdolsun girdi. Bu konudaki çalışmalar başladı ve İnşallah süratle nihayete erdirilecek.”

“ÖNCELİKLİ VAZİFEMİZ”

İl Başkanı ve beraberindekiler daha sonra Anıtkabir’i ziyaret ettiler. Mestan Özcan burada; “Atatürk’ünde işaret ettiği gibi; ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin çok daha üstüne çıkarmak, bizim en öncelikli vazifemizdir” şeklinde bir açıklama yaptı.

TEBRİK ETTİLER

Özcan ve beraberindekilerin bir sonraki durağı çeşitli görüşmeler yapmak üzere AK Parti Genel Merkezi oldu. İl Başkanı ve ekibi burada, Genel Merkez AR-GE Başkanı iken Kongrede Tanıtım ve Medya Başkanlığına seçilen Hamza Dağ ve Kadın Kolları Başkanlığına Seçilen Ayşe Keşir’e tebrik ziyaretinde bulundular.

TÜRKEŞ VE YAZICIOĞLU’NU ZİYARET ETTİLER

Ardından Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu’nu kabirleri başında anan heyet, daha sonra Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’nı kaleme aldığı Taceddin Dergâhını ziyaret ettiler. Özcan ve berberindekiler son olarak MKYK Üyeliğine tekrar seçilen Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’e tebrik ziyaretinde bulundular.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER