© Çerkezköy Ekspres

DANACI: “SORUN ÇÖZMEYE GELDİK”

Aydınlık Geleceğin Partisi Genel Başkanı Murat Danacı, Çerkezköy Ekspres Gazetesi’ni ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Danacı, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyarette partinin kuruluş amacından bahseden Danacı, “Atatürk’ün kuruluş felsefesiyle hareket edeceğiz. Bizim il-ilçe başkanlarımız hiçbir şaibesi olmayan, makam mevki derdi olmayan insanlar. Partimizin kurulma amacı insanlara hizmet etmek, sorunlarına çare bulmak” dedi.

Aydınlık Geleceğin Partisi Genel Başkanı Murat Danacı, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Hacer Danacı, Genel Başkan Vekili Ergun Turgut ve Genel Sekreter Erdal Açık ile birlikte Çerkezköy Ekspres Gazetesi’ne tanışma ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Danacı, gazetecilerin sorunlarını dinledi, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

“MÜCADELE EDECEĞİZ”

Türkiye’de esnafa, emekliye, gençlere ve daha birçok kesime yönelik parti projeleri olduğunu ifade eden Danacı, “İşinizi doğru yaparsanız, sorunlar çözülür. Saha ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor ve ilgili makamlara iletiyoruz. Sorunları çözmek için geldik ve halkımızı müreffeh ülkeler seviyesine çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Gazetecilerin de sorunlarını dinleyen Danacı, medyanın denetleyen kurum olduğunu ifade ederek, “Basın milletin müşterek sesidir. Medyanın kısıtlanmasına izin vermeyeceğiz. Sorunları çözmek için mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER