© Çerkezköy Ekspres

DERBİDE KAZANAN ÇIKMADI

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta haftanın maçında Kapaklıspor ile 1911 Çerkezköyspor karşı karşıya geldi. İki komşu ilçe takımını karşı karşıya getiren maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Maç sonunda ise iki takım oyuncuları, yöneticileri ve teknik heyet arasında tartışma çıktı. Maç sonrasında 1911 Çerkezköyspor'un futbolcuları ve teknik heyeti polis eşliğinde stadyumdan ayrıldı.

Kapaklı Sahası'nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Mert, Tolga, Ziya, Onur, Uğur Hasko, Nustedtin, Emre, Yusuf, İbrahim, Şaban ve Fatih ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip 1911 Çerkezköyspor  Çerkezköy 1911spor ise Mert, Ali, Furkan, Mertcan, Mehmet, Yunus, Fırat, Metehan, Yusuf, Ramazan ve Murat kadrosu ile çıktı.

FIRAT'IN FRİKİK GOLÜ BERABERLİĞİ GETİRDİ

İki takım taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarlma geçti. 18'inci dakikada gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Yusuf'un vuruşunu kaleci Mert kornere çeldi. 30'ncu dakikada hızlı gelişen Kapaklıspor atağında İbrahim kaleci Mert ile karşı karşıya kaldı. İbrahim'in vuruşunu Mert aynı güzellikle kornere çeldi. İlk devrenin son dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan İbrahim düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Kapaklıspor'u öne geçirdi. Karşılaşmanın ikinci devre iki takım tribünleri arasında tartışma çıkarken, olaylara polis ekipleri müdahalede bulundu. Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan temsilcimiz ikinci devre sağlı sollu ataklarla beraberlik golünü aradı. Karşılaşmanın 66'ıncı dakikasında tecrübeli oyuncu Fırat mükemmel bir gole imza atarak skoru eşitledi. Skorun eşitlenmesinin ardından karşılaşmada heyecan giderek arttı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

SAHA KARIŞTI

Karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte Kapaklıspor oyuncularının 1911 Çerkezköyspor teknik heyetinde bulunan bir kişiye saldırması sonucu sonucu ortam gerildi. İki takım futbolcuları arasında tartışma kavgaya dönüştü. Polis ekipleri araya girerek tartışmanın daha da büyümesini engellemeye çalıştı. Maç sonrasında ise 1911 Çerkezköyspor futbolcuları ve teknik heyeti poliş eşliğinde Stadyumdan ayrıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER