© Çerkezköy Ekspres

DERNEKLER PLATFORMU’NDAN ÇERSAMDER’E ZİYARET

Çerkezköy Dernekler Platformu tarafından geçtiğimiz aylarda annesini kaybeden Çerkezköy Samsunlular Dernek Başkanı Mehmet Özden’e taziye ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette dernekler platformunun çalışmaları hakkında da bilgi alışverişinde bulunuldu.

Çerkezköy Dernekler Platformu, Çerkezköy Samsunlular Derneği’ni (ÇERSAMDER) ziyaret ederek, Dernek Başkanı Mehmet Özden’e taziye ziyaretinde bulundular.

“ÇERKEZKÖY’ÜMÜZÜN HUZUR VE MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Dernek Başkanı Mehmet Özden, kendisini ziyaret eden Dernekler Platformu’na teşekkür ederek, birlik ve beraberliğe değindi. Özden, yaptığı açıklamasında; “Üzüntümü paylaştığınız için teşekkür ederim. Çerkezköy’ü temsil eden Çerkezköy Hemşeri Dernek temsilcileri ile birlikte burada bir araya geldik. Biz hepimiz Çerkezköy’ün gelişmesi, güzelleşmesi ve Çerkezköylülerin huzur mutluluğu için çaba sarf eden kesimleriz. Bu anlamda bizleri bu ortamda bir arada görmekten mutluluk duydum. Çerkezköy’ümüz hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah bu birlik ve beraberlik ortaya güzel bir sinerji çıkarır ve Çerkezköy’ümüzün hak ettiği noktaya gelmesinde önemli bir güç olur. Bu ortamı yakalamak ne kadar güçse devam ettirmek ondan daha güç. Biz Çerkezköy için düşüncelerimiz, fikirlerimiz ve hayat tarzımızı bir potanın içine koyup eriterek, Çerkezköy’ün yükselmesi için kullanmak zorundayız. Bunu böyle yaparsak dileriz ki Çerkezköy, hak ettiği noktaya en kısa zamanda en güçlü şekilde gelir. Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı olarak Allah Devletimize zeval vermesin diyorum. Bu devlet, bu bayrak, bu millet, bu vatan için canlarını, kanlarını feda etmekten çekinmeyen  aziz şehitlerimizi anıyor, değerli gazilerimize uzun ömürler diliyoruz. Çevremizin ateş çemberi haline geldiği bir dönemde bizim her zamankinden fazla uyanık olmamız gerektiğini vurguluyor, ziyaretleri için başta dernekler platformu temsilcilerine ve hemşerilerime teşekkür ederim” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER