© Çerkezköy Ekspres

EFSANENİN DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU

Çerkezköy ve bölgenin efsane spor kulüplerinden Çerkezköy Doğanspor kulübü bu yıl lige geri dönüş yaptı. Tekirdağ 2. Amatör ligde mücadele eden Çerkezköy Doğanspor sezonun ilk maçını kendi saha ve seyircisi önünde Çorlu 59 Buçukspor’u konuk etti.

Çerkezköy ve bölgenin efsane spor kulüplerinden olan Çerkezköy Doğanspor uzun bir aradan sonra lige yeniden başlangıç yaptı. Konuk ettiği Çorlu 59 Bucukspor’u ortaya koyduğu bilinçli takım oyunu ile rakibine göz açtırmadı. Heyecanın 90 dakika dorukta yaşandığı maçta Çerkezköy Doğanspor Çorlu 59 Bucukspor’a gol olup yağdı. Oldukça zevkli geçen maçta Çerkezköy Doğanspr’un gollerini Sinan(3), Yunus Emre Canel (2) Cengiz Atmaca, Bülent Kara, Ethem Tunç, Ferhat Yılmaz, Naim Pirinç ve Murat Dargın kaydetti.

BAŞKAN GÜROL FUTBOLCULARI TEK TEK TEBRİK ETTİ

Maç sonrası sevinç yumağı oluşturan Çerkezköy Doğansporlu futbolcular kulüp yöneticileri, teknik heyet ve taraftarları ile birlikte elde edilen 11-1’lik galibiyet sevincini doyasıya kutladılar. Kulüp Başkanı Gürol Şenol alınan galibiyet sonrası soyunma odasında tüm takım sporcularını ve teknik heyeti kulüp yönetimi ile birlikte tek tek tebrik ederek yanaklarından öptü. Başkan Şenol, “Efsane takımımız Çerkezköy Doğanspor’un uzun bir aradan sonra liglere dönüşü ile ligin ilk maçında aldığı bol gollü galibiyet muhteşem oldu. Bundan sonraki maçlarımızda hedefimiz bol gollü galibiyetler almak için mücadele edeceğiz. Efsanenin hedefi şampiyonluktur. Herhangi bir aksilik yaşamadığımız sürece başaracağımıza inancımız tamdır” dedi. Yemekte Çerkezköy efsane takımı Çerkezköy Doğanspor’un eski başkanları Sabri Asbaş ve Kazım Asbaş ve eski yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

MORAL YEMEĞİ VERİLDİ

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, maç öncesinde Çerkezköy Doğanspor’a Yemek Dünyası’nda sabah kahvaltısı verdi. Kahvaltıda sporcular ve kulüp yöneticileri ile birlikte olan Zümbül, Çerkezköy Doğanspor’un uzun bir aradan sonra yeniden liglere dönmüş olmasından son derece mutlu olduğunu ve ligin ilk maçı nedeniyle takıma moral kahvaltısı programı düzenlemekten de mutluluk duyduğunu ifade etti. Zümbül, her zaman Çerkezköy Doğanspor’un yanında ve destekçisi olacağını dile getirerek takıma başarılar diledi. Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Gürol Şenol da Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül’e kahvaltı için şahsı, yönetim kurulu ve tüm sporcu ve teknik heyet adına teşekkür etti. Alınacak ilk galibiyeti de Başkan Zümbül ve Çerkezköy esnafına hediye edeceklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER