© Çerkezköy Ekspres

GELECEĞİN BÜYÜKLERİNE MİNİ KONSER

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Park Orman Çocuk Koleji, çocukların ilgi ve sevgi ile dinledikleri Çocuk Sanatçısı Onur Erol konseri düzenledi. Çocuklar sevdikleri sanatçının şarkıları ile gönüllerince eğlendiler.

Çerkezköy Ambardere mevkinde faaliyet gösteren Park Orman Çocuk Koleji, çocukların çok sevdiği sanatçı Onur Erol konseri düzenledi. Ünlü sanatçı ve çocukların buluşma anı sevgi yumağı oluştururken, çocuklar Erol’un şarkılarına hem oyunları ile hem de sözleri ile eşlik etti.

“EN GÜZEL ÖĞRENME YÖNTEMİ OYNAMAKTIR”

Sanatçı Onur Erol, konser öncesi verdiği röportajda Çerkezköy’de olmaktan mutlu olduğunu kaydetti.

Erol, “Çok güzel bir mekan burası. Çerkezköy’ün doğasında çocuklar içe içe güzel bir eğitim görüyorlar. Biz de bu eğitimi şarkılarla süsleyeceğiz. Doğanın içerisinde böyle bir alanda olmak çok güzel. Benim asıl işim Müzik Öğretmenliği. Çocuklarla ve diğer yaş grupları da ile çalıştım. Çocuklara içerik yapmam zamanında hobimdi. Şimdi o biriken şarkıları çocuklarla paylaşmak çok güzel bir duygu. Çocuklar bol bol oynasınlar, en güzel öğrenme yönetimi de oynamaktır” dedi. Park Orman Çocuk Koleji Müdürü Sezer Polatdemir de, Onur Erol’a teşekkür etti. Polatdemir, “Bütün çocukların dilinde Onur beyin şarkıları var. Günümüzün Barış Manço’su olarak adlandırıyoruz. Çocuklar çok seviyor kendilerini. Bugün burada olduğu için çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

ŞARKILARLA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Çocuklarla buluşan Onur Erol, minik öğrencilerin sevgi seli ile karşılaştı. Öğrenciler sevdikleri sanatçının şarkıları ile hem oyun oynadılar, hem şarkılara eşlik ettiler.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER