© Çerkezköy Ekspres

HALK KÜTÜPHANESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Vatan Size Minnettardır Anıtı yanında, daha önce Kent Konseyi Binası’nın bulunduğu alanda hayırsever iş insanı merhum Andon Arakelyan adına Sarbak Metal Tic. ve San. A.Ş. tarafından yapımına başlanan Halk Kütüphanesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çerkezköy Belediyesi ile SARBAK Metal Tic. ve San. A.Ş. arasında imzalanan protokol ile Eylül 2022 tarihinde temeli atılan Halk Kütüphanesi’nin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı.

İNCE İNŞAAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Vatan Size Minnettardır Anıtı yanında yapımı devam eden Halk Kütüphanesi’nde kapa inşaat çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Şu anda ince inşaat çalışmaları sürüyor. İnşallah Çerkezköy çocuklarına, Çerkezköy halkına çok anlamlı bir eser kazandırılacak” dedi.

“ANDON ARAKELYAN’IN ANISINI YAŞATACAĞIZ”

“Çerkezköy adına çok mutluyuz” diyen Başkan Akay, “Merhum Andon Arakelyan’ın anısını yaşatacağımız Halk Kütüphanemizin içerisinde çocuk kütüphanesi, multimedya salonu, okuma ve çalışma alanları olacak. Halk Kütüphanemizin yapımını en kısa sürede tamamlayarak tüm Çerkezköy halkının hizmetine açmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER