© Çerkezköy Ekspres

KIYAFET BAĞIŞ KAMPANYASINA KATILAN OKULLARA TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Kapaklı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Kapaklı genelindeki okullarda düzenlenen “Kıyafet Bağış Kampanyası” tamamlandı. Kampanyaya 22 okul katılım gösterirken, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, okulları ziyaret ederek teşekkür belgelerini takdim etti.

“Giymiyorsanız getirin, ihtiyacı olanı sevindirin” sloganıyla hayata geçirilen ve on binlerce vatandaşa ulaşan Sevgi Eli Yardım Mağazalarında kıyafet sayısını artırmak ve toplumsal dayanışmayı sağlamak amacıyla Kapaklı Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Kıyafet Bağış Kampanyası” hayata geçirildi.

22 OKUL KATILDI

Kampanya kapsamında ilçemiz genelindeki okullarda duyurular yapıldı. Öğrenci, öğretmen ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği kampanyaya şu okullar katıldı:
Emine Penbeten Adal Anaokulu
Sanayiciler İlkokulu
Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu
Yıldızkent Ortaokulu
Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi
İbn-i Sina İlkokulu
Kapaklı Gazi Ortaokulu
Pınarça İlk-Ortaokulu
Cumhuriyet İlkokulu
İrfan Fatma Mandalı İlkokulu
Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu
Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu
Oktay Sinanoğlu Anadolu Lisesi
Karaağaç İlkokulu
Karaağaç Atatürk Ortaokulu
Şehit Emrah Çalkın İmam Hatip Ortaokulu
Aziz  Sancar Anadolu Lisesi
Bahçeağıl  İlk-Ortaokulu
Yanıkağıl İlk-Ortaokulu
Karanfil Anaokulu
Başakşehir Koleji
Şehit Songül Yakut Anaokulu

SEVGİ ELİ YARDIM MAĞAZALARINDA SERGİLENECEK

Toplanan kıyafetler tek tek kontrol edilerek, yıkama işlemine tabii tutulacak. Temiz ve kullanıma hazır hale getirilen kıyafetler ütülendikten sonra tasnif edilecek ve Sevgi Eli Yardım Mağazalarında sergilenecek. İhtiyaç sahibi vatandaşlar Sevgi Eli Yardım Mağazalarına gelerek ihtiyaçları doğrultusunda giyim eşyası temin edebilecek.

TEŞEKKÜR BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Başkan Yardımcısı Ruhi Özden kampanyaya katılan okulları tek tek ziyaret ederek, okul müdürlerine teşekkür belgelerini takdim etti. Başkan Çetin, “Eğitimcilerimizle işbirliği ve istişarelerimizi sürdürüyoruz. Yardımlaşma ve dayanışmanın güzel bir örneği olan Sevgi Eli Yardım Mağazalarımıza katkılarından dolayı okul müdürlerimize teşekkür belgelerimizi takdim ettik. Kampanyamıza katılan tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER