© Çerkezköy Ekspres

LİGLER 14 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Koronavirüs Salgını nedeniyle uzun süredir ara verilen liglerin başlama tarihi netlik kazandı. TFF Başkanı Nihat Özdemir’in açıklamasıyla birlikte liglerin 12-13-14 Haziran’da başlayacağı kaydedildi. Öte yandan 1911 Çerkezköy Spor Kulübü’nün de mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig ve diğer amatör liglerin de aynı tarihte başlayacağı belirtildi.

Koronavirüs Salgını nedeniyle uzun süredir ara verilen liglerin başlangıç tarihi netlik kazandı. TFF Başkanı Nihat Özdemir’in geçtiğimiz gün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamayla liglerin 12-13-14 Haziran’da başlayacağı duyuruldu. 1911’in de mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig ve diğer amatör ligler de 14 Haziran’da başlayacak.

BİLİM KURULU KARAR VERECEK

Öte yandan maçların nasıl ve ne şekilde oynanacağı da önümüzdeki günlerde yapılacak Bilim Kurulu Toplantısının ardından belirlenecek.

1911, HAZIRLIKLARINA BAYRAM SONRASINDA BAŞLAYACAK

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve Tekirdağ’ın 2 temsilcisinden biri olan 1911 Spor Kulübü de antrenmanlarına Ramazan Bayramı sonrasında başlamayı planlıyor. 22 haftası geride kalan grupta 7 galibiyet ve 4 beraberlikle 25 puan toplayabilen 1911 Spor Kulübü ligde 9’uncu sırada yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER