MUSTAFA AS’TAN TOPLU TAŞIMA KOOPERATİFLERİNE ZİYARET
ÇERKEZKÖYÇerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa As, Çerkezköy’de hizmet veren toplu taşıma kooperatiflerini ziyaret ederek sektörün güncel durumu hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.
Ziyaretler kapsamında kooperatif başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen As; toplu taşıma esnafının karşılaştığı sorunlar, artan maliyetler, akaryakıt fiyatları, araç yenileme süreçleri ve mevzuata ilişkin konular üzerine görüş alışverişinde bulundu. Toplu taşıma hizmetlerinin sürdürülebilirliği ile esnafın çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik çözüm önerileri de ele alındı.
Gerçekleşen görüşmelerin son derece verimli geçtiğini ifade eden Mustafa As, şoför esnafının sahadaki deneyimlerinin kendileri için yol gösterici olduğunu belirterek, “Esnafımızın yaşadığı her sorunu yerinde dinlemek, çözüm üretmek ve ilgili kurumlarla istişare halinde olmak önceliğimizdir. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek esnafımızın haklarını savunmaya devam edeceğiz” dedi.
KONGREYE DAVET ETTİ
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa As, kooperatif başkanları ve yönetim kurulu üyelerine samimi yaklaşımları, ilgileri ve misafirperverlikleri dolayısıyla esnaf ve şahsı adına teşekkür etti.
Ziyaretler sırasında Mustafa As, kooperatif başkanları ve yönetim kurulu üyelerini 18 Ocak tarihinde Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Kongresi’ne davet etti. As, kongrenin esnafın birlik ve beraberliğini güçlendirecek önemli bir buluşma olacağını vurgulayarak destek istedi ve tüm esnafın katılımının büyük önem taşıdığını ifade etti.
İlginizi Çekebilir