ÖCAL, TMS ÇORLU ŞUBESİNİN GENİŞLETİLMİŞ TEMSİLCİLER MECLİSİ TOPLANTISINDA DA MEES GRUP TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ ÖNCESİ BİLGİLENDİRME YAPTI
ÇERKEZKÖYTürk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mürsel Öcal, TMS Çerkezköy ve kapaklı Şubelerinden sonra Türk Metal Sendikası Çorlu Şubesi’nin gerçekleştirdiği Genişletilmiş Temsilciler Meclisi toplantısına da katıldı. Öcal, Türk Metal Sendikası Çorlu Şubesi önünde Türk Metal Sendikası Çorlu Şube Şube Başkanı Caner Alözkan,şube yönetimi, şubenin yetkili olduğu işyerlerinin sendika baştemsilcileri ve temsilcileri ile birlikte karşıladı.
ÖCAL MEES İLE YAPILACAK GRUP TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ ÖNCESİ BİLGİLENDİRME YAPTI
Türk Metal Sendikası Çorlu Şubesinde gerçekleşen Temsilciler Meclisi toplantısında açış konuşmasını Şube Başkanı Caner Alözkan yaptı. Alözkan’ın ardından konuşan Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mürsel Öcal MEES Grup Toplu İş Sözleşmesi öncesi toplantıya katılan Şube yönetimi, Türk Metal Sendikası Çorlu Şubesinin yetkili olduğu işyerlerinin baştemsilcileri ve temsilcilerini MEES ile Grup Toplu İş Sözleşmesi ile bilgilendirdi.
YARARLI BİR TOPLANTI OLDU
Türk Metal Sendikası Çorlu Şube Başkanı Caner Alözkan “Çağdaş sendikacılık da öncü liderimiz Genel Başkanımız Sayın Uysal Altundağ’ı ve teşkilatımızı temsilen şubemizin genişletilmiş temsilciler Meclisine toplantımıza katılan ve ziyarette bulanarak bizleri onurlandıran Genel Başkan Yardımcımız sayın Mürsel Öcal’a ve genel merkez yönetimimize çok teşekkür ediyoruz. Genel Başkan yardımcımız Öcal’ın MEES Grup Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili yaptığı bilgilendirme çok yararlı oldu.” dedi.
İlginizi Çekebilir