© Çerkezköy Ekspres

TEKİRDAĞ’DAN ANKARA’YA TAKIMLARINI DESTEKLEMEYE GİDECEKLER

Tekirdağ Sivaslılar Derneği tarafından takımlarını desteklemek amacıyla deplasmanda oynanacak Ankaragücü maçı için otobüs kaldıracak.

Tekirdağ Sivaslılar Derneği tarafından şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Sivasspor’u desteklemek amacıyla 1 Mart Pazar günü oynanacak olan Ankaragücü maçında tribünlerdeki yerini almak isteyen taraftarlar için Tekirdağ’dan Ankara’ya otobüs kaldırılacak.

“TÜM TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Maça gelmek isteyen tüm taraftarları derneğe kayıt yaptırmaya davet ettiklerini söyleyen Tekirdağ Sivaslılar Dernek Başkanı Ahmet Yıldız; “Trakyalı Çılgınlar58 taraftar grubu olarak Trakya’daki Sivasspor taraftarlarını her deplasmana araç kaldırarak bir araya getiriyoruz. Ve takımımıza şampiyonluk yolunda her türlü desteği veriyoruz. Bu kapsamda haftasonu oynanacak Ankaragücü maçı için de organizasyon düzenledik. Derneğimizden kaldırılacak olan otobüsle büyük Sivasspor taraftarı Ankara’ya takımlarının maçlarını izlemeye gidecekler. Maça gelmek isteyen tüm taraftarlarımız 27 şubat Salı gününe kadar derneğimize gelip kayıt oluşturabilirler” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER