© Çerkezköy Ekspres

TESKİ GENEL MÜDÜRÜ ŞİŞMANLAR’DAN BAŞKAN AKAY’A ZİYARET

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ Genel Müdürlüğü görevine bir süre önce getirilen Mehmet Ali Şişmanlar, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, TESKİ tarafından Fevzipaşa, Gaziosmanpaşa ve Fatih Mahallelerinde devam eden çalışmalar ele alındı.

TESKİ Genel Müdürü Mehmet Ali Şişmanlar, Genel Müdür Yardımcısı Emrah Akkurt, Planlama Yatırım Şube Müdürü Pınar Zengin ve TESKİ Çerkezköy Şube Müdürü Faruk Şen ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ GÖRÜŞÜLDÜ

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Gökay Keleşoğlu, Yunus Erçin ve Levent Yıldırım ile Fen İşleri Müdürü Mustafa Kanburoğlu ve Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürü Emre Türker de hazır bulundu. Fevzipaşa, Gaziosmanpaşa ve Fatih Mahallelerinde başlatılan çalışmaların, kentin mevcut durumu ve ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirildiği görüşmede; yaşanan altyapı sorunları, yağışlı havalarda ortaya çıkan aksaklıklar ve çalışmaların ilerleyişine dair karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER