Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

13 KASIM’DAN İTİBAREN TÜM RENKLERİ TEMSİL EDECEĞİZ

13 KASIM’DAN İTİBAREN TÜM RENKLERİ TEMSİL EDECEĞİZ
Seçime 3 gün kala oda üyelerini ziyareti sürdüren Çerkezköy TSO Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, seçimden sonra ÇTSO’da tüm renklerin başkanı olacaklarını söyledi.
MUSTAFA ÇETİN

Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, bugünde oda üyelerini ziyareti sürdürdü. 5-6-9-12. ve 1. Meslek Komitesi üyelerine yönelik ekibiyle birlikte ziyaretlerde bulunan Ahmet Çetin, daha sonra yaptığı değerlendirmede, “Seçim bittiğinde sarı renk olmayacak. ÇTSO’da tüm renkleri temsil edeceğiz. Birlikte kazanacağız. Birlikte bölgemizin ticari ve sanayi hacmini ilerilere taşıyacağız” diye konuştu.

“SARI LİSTE OLARAK 15 GRUBU DA ALACAK GÜÇTEYİZ”

Bugün de sahada oda üyelerini ziyaret eden Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, Sarı Liste’den 5-6-9-12 ve 1. Meslek Komitesi üyesi ekipleriyle birlikte üye ziyaretlerine devam etti. Oda üyelerini ziyaret ederek, yetki belgesi teslim eden Sarı Liste ekibine destek veren Başkan Adayı Ahmet Çetin, son 3 günün değerlendirmesini yaptı. Seçime kısa bir süre kaldığını hatırlatan Ahmet Çetin, “Sahadaki sarı liste ekibinin gücünün tamamen kendini hissettirdiğini gördüm. Bütün gruplarda ekibim seçime hazır. 12 Kasım Cumartesi günü, Allah’ın izniyle 15 meslek komitesinin tamamından ekip arkadaşlarım yüzlerinin akıyla çıkacak. Benim ekibim bunu başaracak güçte. Güvenim tam” İfadelerini kullandı.

“ÇTSO ÜYELERİMİZE YOL GÖSTERİCİ OLACAK”

Sahadaki ziyaretlerinde oda üyelerine projelerini anlatan Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, özellikle çağın gereklerini yerine getireceklerini vurguladı. Dijitalleşmeyle ilgili süratli hareket edeceklerini kaydeden Ahmet Çetin, “Üyelerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Oda olarak dijitalleşmeye büyük önem vereceğiz. Ancak üyelerimizin de geri kalmaması için onlara da danışmanlık hizmeti vereceğiz, yol gösterici olacağız. Hep birlikte geleceği kurgulayacağız, birlikte başaracağız. Esnaf, tüccar ve sanayici, birlikte kazanacağız” İfadelerini kullandı.

SEÇİM BİTİNCE TÜM RENKLERİ TEMSİL EDECEĞİZ

Sarı Liste adayı Ahmet Çetin, ziyaretleriyle ilgili olarak değerlendirmesinin sonunda ise şunları kaydetti: “Seçime kısa bir süre kaldı. Bir kez daha tüm oda üyelerimizi 12 Kasım Cumartesi günü Ambardere mevkiindeki Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Trakya Anadolu Lisesi’ne oy kullanmaya davet ediyorum. Hiçbir üyemizin 4 yılda bir elde ettiği bu hakkını boşa kullanmasını istemeyiz. Herkes gelip odasına sahip çıksın, oyunu kullansın. Sarı Liste olarak şimdiden bizi destekleyen üyelerimize teşekkür ederiz. Seçime kısa süre kaldı dedik. 3 günümüz var. Sahadaki sarı rengin ağırlığını, artık çok daha net görüyoruz. İnşallah ekibimle birlikte 12 Kasım Cumartesi günü, 15 meslek komitesini de kazanacağız. Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız. 13 Kasım’dan itibaren de artık sarı renk yok. Tüm renklerin başkanı, tüm renklerin yönetimi, tüm renklerin meclisi olacak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde birlikte kazanacağız. Esnaf, tüccar, sanayici hep birlikte olacağız. Hep birlikte kazanacağız”

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!