Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“15 TEMMUZ TARİHE BİR KANITTIR”

“15 TEMMUZ TARİHE BİR KANITTIR”
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök: “15 Temmuz tarihe bir kayıttır. O gece, bu vatan bölünmesin diye dua edenleri de, canını hiçe sayarak meydanlara koşanları da, FETÖ için destek olanları da, tanklara alkış tutanları da, cuntacıların yanında yer alanları da asla unutmadık, unutmayacağız” dedi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kök mesajında tüm vatandaşları 15 Temmuz’da yapılacak etkinliklere davet etti.

“MİLLETİMİZ ÇANAKKALE RUHUNUN HALEN DİRİ OLDUĞUNU GÖSTERMİŞTİR”

Kök, yayımladığı mesajında şunları söyledi; “4 yıl önce Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve öncülüğünde hep birlikte, Devletimize ve Milletimize silah doğrultan hainlere karşı omuz omuza, dünyada eşine rastlanmayan bir direnişe imza atmanın onurunu yaşarken, bir taraftan da 251 vatandaşımızı bir gecede kaybetmenin hüznünü tekrar yaşıyoruz.

"15 Temmuz gecesi FETÖ'cü alçaklar karşısında kanlarıyla destan yazan, ezanımıza, bayrağımıza, bağımsızlığımıza sahip çıkan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şüphesiz hiçbir zafer altın tepside sunulmaz. Bugün hem derin bir kederi hem de büyük bir gururu aynı anda yüreğimizde hissediyoruz. Bu zafer, milletimizin direnişi yanında o gece tanklara, uçaklara meydan okuyan şehit ve gazilerimizin cesaretinin sonucudur. 16-17 yaşındaki daha gencecik fidanları toprağa vermenin üzüntüsü yaşarken ülkemizi kurtarmanın onurunu yaşıyoruz. Tarihimizde yaşanan her zaferin ardında fedakarlık vardır. Kurtuluş savaşına bu milletin istikbali için binlerce şehidin kanı döküldü. Silah ve bomba seslerinin gecenin karanlığını deldiği o gece, Türk milleti cesareti, dirayeti ve mücadelesiyle bu topraklarda Çanakkale ruhunun halen diri olduğunu göstermiştir” diye konuştu.

TÜM VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

“15 Temmuz, tüm Türkiye'nin, milletimizin tüm fertlerinin zaferidir” diyen Kök, açıklamasının devamında; “15 Temmuz, bizimle beraber dünyadaki tüm mazlumların zaferidir. İstiklal Harbi nasıl yeni bir dönemi başlatmışsa, 15 Temmuz da yeni kapılar araladı. Bağımsızlığımızın ve beraberliğimizin pekişmesinde de dönüm noktası oldu. 15 Temmuz bizlere kimin ülkemizin kara gün dostu, kimin iyi gün dostu olduğunu gösterdi. Yaşadığımız hadiseleri sürekli gündeme getirmesek de bu yaşadıklarımı asla unutmayız. 15 Temmuz tarihe bir kayıttır. O gece, bu vatan bölünmesin diye dua edenleri de, canını hiçe sayarak meydanlara koşanları da, FETÖ için destek olanları da, tanklara alkış tutanları da, cuntacıların yanında yer alanları da asla unutmadık, unutmayacağız. 15 Temmuz bize şunu gösterdi, bu millet vatan söz konusu olduğunda aynı safta buluşan necip bir millettir, bu millet cesur bir millettir, bu millet kahraman bir millettir. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutluyor, tüm Aziz şehitlerimizi Rahmetle anıyor, tüm vatandaşlarımızı 15.Temmuz Çarşamba günü saat:20.00’da Çerkezköy Cumhuriyet Meydanında 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik  Günü programına davet ediyorum” dedi. Başkan Kök açıklamasının sonunda vatandaşların maske ve sosyal mesafe kurallarına da uymalarını istedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Turgay çiçek
    14-07-2020 01:13

    Kim 15 temuz Feto tüm destek PKK destek verdise Allah'ın gazabı üzerinde olsun

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!