Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kapaklı’da törenle kutlandı.

ÇELENK SUNULDU

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vekili İrfan Danışmaz tarafından çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

BAŞKAN ÇETİN, EN GENÇ ÖĞRETMEN İLE SOHBET ETTİ

Çelenk sunumunun ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, tören alanında bulunan Kapaklı’nın en genç öğretmeni Oktay Sinanoğlu Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Engin Orhan ile sohbet ederek, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

KUTLAMALAR İLÇE STADI’NDA DEVAM ETTİ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşımızı başlattığı, milli mücadelemizin ve ulusumuzun bağımsızlığı için milat olan 19 Mayıs 1919’un 103’üncü yıl dönümü ile Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri İlçe Stadı’nda devam etti. Buradaki törene Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Kara, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fevzi Bayram, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve binler vatandaş ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

KAYMAKAM BAYRAM SAĞIR’A TÜRK BAYRAĞI TAKDİM EDİLDİ

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan kutlama programı Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bando Takımı’nın gösterisi ile devam etti. Ardından Kapaklı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır’a Türk bayrağı takdim edildi.

ATATÜRK’ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ OKUNDU

Kutlama programı İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vekili İrfan Danışmaz’ın günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşma ile devam etti. Daha sonra Kapaklı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Burak Büyüksağlam, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni, İsrafil Mert Aydoğmuş ise Gençliğin Ata’ya Cevabı’nı okudu.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Aziz Sancar Anadolu Lisesi öğrencilerinin halk oyunları, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerinin jimnastik gösterisi ve Kapaklı Anadolu Lisesi öğrencilerinin geleneksel oyun yarışmalarının ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz tarafından takdim edildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin bayrak final tablosu ile sona erdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!