Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

1911 DOLU DİZGİN GELİYOR

1911 DOLU DİZGİN GELİYOR
Çerkezköy 1911 Spor Kulübü, 29 Ekim Spor Kompleksi’nde lig hazırlıklarını sürdürüyor. Hedeflerinin zirve olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Tolga Tokoçin, sezona iddialı bir takım kurarak başlayacaklarını belirterek; “Herkese iyi oynayan, mücadele eden bir 1911 izleteceğiz” dedi.
MUSTAFA ÇETİN

Covid-19 salgını nedeniyle amatör futbol sahalarının antrenman ve müsabakalara kapatılması ve hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle amatör futbol müsabakalarının oynatılması ile ilgili bir takvim oluşturulamamıştı. Gelinen süreçte Türkiye Futbol Federasyonu, futbol sezon takviminin daralmasını da dikkate alarak 2020-2021 sezonunda yerel amatör futbol liglerinin oynatılmamasına, bununla birlikte şartların uygun olması, ilgili kurum ve kuruluşların onay vermesi halinde sadece Bölgesel Amatör Lig müsabakalarının oynatılmasına karar verdi. Alınan karar neticesinde liglerin 17 Nisan’da başlaması hedeflenirken, bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Çerkezköy 1911 Spor Kulübü de yeni teknik direktörü ile birlikte 29 Ekim Spor Kompleksi’nde antrenmanlarına başladı. Lige iddialı bir şekilde hazırlandıklarını dile getiren 1911 Spor Kulübü Başkanı Tolga Tokoçin, sezona damga vuran bir takım oluşturmak istediklerini söyledi.

BASIN MENSUPLARININ SORULARINI YANITLADI

1911 Spor Kulübü antrenmanlarına 29 Ekim Spor Kompleksi’nde başladı. İddialı bir şekilde lige hazırlanan 1911 Spor Kulübü’nün bu sezonki teknik direktörü Ali Postacı ile de anlaşma sağlandı. 17 Nisan’da başlaması hedeflenen liglere iddialı bir takımla girmek istediklerini söyleyen 1911 Spor Kulübü Teknik Direktörü Ali Postacı ve Kulüp Başkanı Tolga Tokoçin, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“20 SENELİK BİR FUTBOL GEÇMİŞİM VAR”

Özgeçmişi hakkında kısa bir bilgi veren 1911 Spor Kulübü Teknik Direktörü Ali Postacı; “Antalya doğumluyum. 20 sene profesyonel futbol oynadım. Uzun süre Alanyaspor ve Antalyaspor’da oynadık. PTT’de ve 2. Liglerde uzun süre çalıştım. Son 4 yıldır da amatör liglerde çalışıyoruz” dedi.

“KOŞAN, MÜCADELE EDEN BİR TAKIM İZLETECEĞİZ”

10 gündür çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Postacı; “Her şeyden önce 10 gündür çalışıyoruz. Günde çift antrenman yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genç ve tecrübeli oyuncularla bir takım oluşturduk. Her şeyden önce Çerkezköy taraftarına çok koşan, mücadele eden ve kazanma olasılığı yüksek bir takım izletmek istiyoruz. Benim futbol mantalitemde iyi oynayan, koşan ve yenilgiyi asla kabul etmeyen bir yapım vardır” diye konuştu.

“DAHA ÖNCE BURALARDA ÇALIŞTIM”

Çerkezköy’e geliş sürecinden bahseden Postacı; “Sayın başkanımla ve Gökhan beyle uzun zamandır görüşüyorum. Daha önce Tekirdağspor’la da çalıştım. Yani buraları biliyorum. Sonrasında Gökhan Bey ve Tolga Beyle iletişime geçtik. Buralara geldik” ifadelerine yer verdi. Sezona zirve hedefiyle hazırlandıklarını sözlerine ekleyen Postacı; “Hedefimiz var. Bu sezona iyi bir şekilde hazırlanıyoruz” dedi.

“BİZİM İÇİN AVANTAJ”

Yaklaşık 1 yıldır futboldan uzak kaldıklarını ifade eden Postacı; “Sizler de takdir ederseniz 1 yıl uzun bir süre. Bu sezon için futbolcuların kayıpları çok oldu. Onları yeniden yoğun tempoya ayak uydurmak için çalışıyoruz. 10 günlük periyotta beklediğimden daha iyi bir gelişme oldu. Açıkları çabuk kapatıyoruz. Bu bizim için avantaj” ifadelerini kullandı.

“GÜZEL OYNAYAN BİR 1911 İZLETECEĞİZ”

Herkese iyi bir 1911 izletmek istediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Tolga Tokoçin de; “Şimdi federasyonun pandemi nedeniyle iptal ettiği liglerimize start verildi. 17 Nisan’da ligler başlayacak. Biz de takımımızı topladık. Ali hocaya teslim ettik. İnşallah güzel bir 1911 izleyeceğiz” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ ZİRVE”

Hedeflerinin zirve olduğunu söyleyen Tokoçin; “Her sene iddialıyız. Bu sene de inşallah daha iyi olacağız. Hedefimiz zirve” dedi.

“AÇIKLAYACAĞIZ”

Transfer çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Tokoçin; “Hocamızın da anlattığı gibi genç ve tecrübeli bir takımımız var. Biz sonra açıklayacağız hangi sporcuları aldığımızı. Lisans çalışmaları sürüyor. Bugün ya da yarın açıklayacağız” şeklinde konuştu. Hazırlık çalışmaları hakkında da bilgi veren Tokoçin; “10 gündür hazırlanıyoruz. Yaklaşık 30 günlük çalışma ile gireceğiz maçlara. İnşallah başarı sağlayacağız” dedi.

“KAPAKLI HANGİ STADTA OYNAR, BİLGİM YOK”

Kapaklıspor’un da bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olması nedeniyle stadın kullanımı hakkında da bilgi veren Tokoçin; “O konuda kesin bir bilgi yok. Kapaklıspor’un hangi stadta oynayacağına dair bir bilgimiz yok” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!