Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

1911 VE KAPAKLISPOR BARIŞTI

1911 VE KAPAKLISPOR BARIŞTI
Geçtiğimiz hafta Kapaklı Şehir Stadı’nda yaşanan tatsız olayların ardından bir araya gelen Kapaklı Spor Kulübü Yönetimi ve Çerkezköy 1911 Spor Kulübü yönetimi, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bölgesel Amatör Lig’de aynı grupta mücadele eden Kapaklıspor ve Çerkezköy 1911 Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta sonu oynanan mücadelede tatsız olayların yaşanmasının ardından bir araya gelerek birlik, beraberlik mesajı verdi. Kapaklıspor Kulüp Başkanı Nizamettin Çoban, sahalarında yaşanan olayların ardından özür açıklamasında bulunurken, aralarındaki dostluğun bozulmamasını temenni etti. Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Başkanı Murat Yiğit Aslan da bir daha böyle olayların yaşanmamasını temenni etti.

KULÜBÜ ZİYARET ETTİLER

Gün içerisinde Kapaklıspor kulüp oyuncuları tesisi ziyaret ederek futbolcular ve kulüp yönetimi ile bir araya geldi. Yaşanan tatsız olayların ardından birlik beraberlik mesajı verildi. Kapaklıspor futbolcuları özür dileyerek bir daha böyle olayların yaşanmamasını temenni etti. Sonrasında ise Kapaklıspor Yönetimi Kulüp Başkanı Nizamettin Çoban önderliğinde kulüp yönetimi ve takım kaptanları ile Çerkezköy 1911 Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

“KİMSE ART NİYET ARAMASIN”

Toplantıda konuşan Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban, “Hafta sonu oynanan karşılaşmada sahalarda görmek istemediğimiz olaylar yaşandı. Takımlarımız genç ve bu olaylardan ötürü ben şahsım ve kulübüm adına Çerkezköy 1911spor yönetiminden özür dilerim. Kimse bu olayların altında art niyet aramasın. Gazeteciler beni arayarak ‘Neden demeç vermiyorsun?’ dedi ama demeç vermeye ve ortamı germeye gerek yok. İstenmeyen olaylar oldu ama biz toplum önündeki insanlarız. Bizim veya yönetimimizin demeç vermesi ortamı germekten başka bir şey yapmaz. Bugün konuşup anlaştık, herkes kendi yoluna bakacak. Çerkezköy 1911spor’a da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. İnşallah hak eden şampiyon olur.” dedi.

“KARDEŞ TAKIMIZ”

Kapaklıspor ve Çerkezköy 1911spor’un kardeş takımlar olduğunu söyleyen Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Başkanı Murat Yiğit Aslan ise, “Pazar günü oynanan maçta yaşanan tatsızlıklardan dolayı biz de çok üzgünüz. Olmaması gerekirdi. Biz her zaman bunu dile getirdik, getirmeye de devam edeceğiz; biz Kapaklıspor ile kardeş takımız, olmaya da devam edeceğiz. Biz yönetimler gelip geçiciyiz ancak Kapaklıspor ve Çerkezköy 1911spor bakidir. Bugünden sonra iki takımın kardeş kalması için elimizden geleni yapacağız. Kapaklıspor ile alıp veremediğimiz yok, çıkmış olduğu yolda başarılar diliyoruz” İfadelerini kullandı.

“ÖKÜZÜN ALTINDA BUZAĞI ARAMAKTIR”

Federasyonun kararı ile ilgili de konuşan Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban, “Böyle bir şey olacağını zannetmiyorum. Hakemler olayları görmedi ve bir tek gözlemcinin raporu var. Bu rapor ne kadar etkili olur bilmiyorum. Saha komseri ve gözlemcilerin raporlarının aynı olması lazım. Görüntülerde 1-2 kardeşimiz var onlara da maç cezası verilebilir” dedi. Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Başkanı Murat Aslan da Çoban’ın söylemlerini onaylayarak, “Biz bu tür olayları sürekli yaşayan takımlar değiliz. Bizim yaşadığımız tatsız bir olayın tüm emeklerimize yansıyacak hali yoktur. Bugüne kadar iki takım da birçok maç yaptı hiçbirinde böyle bir olay yaşanmadı. Şimdi bugün tek bir maçın ardından böyle bir karar gelmesi, öküzün altında buzağı aramaktır” Açıklamalarında bulundu.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!