Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

1911 YÖNETİMİ, SON DURUMU DEĞERLENDİRDİ

1911 YÖNETİMİ, SON DURUMU DEĞERLENDİRDİ
Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Başkanı Murat Yiğit Aslan, Genel Kaptan Gökhan Biber ve Teknik Direktör Memduh Fidan, basın açıklamasında bulundu. Takımın son durumu hakkında değerlendirmede bulunan Kulüp Başkanı Aslan, ligi en iyi yerde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Lig ve takımın son durumu hakkında değerlendirme yapan Teknik Direktör Memduh Fidan; “BAL statüsü zor bir lig. Şampiyon olması da, ligde kalması da zor. Bana göre tekrar düzenlenmesi gerekiyor. Türkiye Futbol Federasyonu veya ASKF‘nin bir araştırma yapıp hem maddi anlamda hem de ligin statüsü anlamında tekrar düzenlenmesi gerekiyor. Aynı ilden 3 tane değerli takım sıralama fark etmeksizin birisi ligden düşebiliyor, diğerleri play-off oynuyor veya şampiyon olamıyor. Başkanımız ve kulübümüz gibi para harcayan birçok takım bu ligde tutunamıyor. Emek ve para harcayan takımlara gereken değerin verilmesi gerekiyor” dedi.

“MOTİVASYONU VE TEMPOYU ÜST SEVİYEDE TUTACAĞIZ”

Kulübe geliş serüvenini açıklayan Fidan; “Buraya gelişimde sayın başkanımın bana getirdiği teklif üzerine fazla düşünmedim. Kendisi hakkında da bilgi sahibiydim zaten ve teklifi kabul ettim. İlk geldiğim anda oyuncu gurubu ile hedeflerimiz konusunda bir fikir birliğine vardık. Oyuncularımda istediklerim konusunda bana çok güzel mental geri dönüş sağlandı. İlk iki maç istediğimiz gibi olmadı. Oyun olarak hak ettiğimiz puanın karşılığını alamadık, fakat bu iki maç bize diğer maçlar için umut oldu. Oyuncularımız bizi yanıltmadı. Ve oyuncularımızın bu iyi geri dönüşü sayesinde galibiyet serisi başladı. Çok şükür 4 maçtır da kazanıyoruz. Tabi ki bu başaranının bir birikimi var ve oyuncuların isteği arzusu da büyük etmen oldu. Başkanın önderliğinde, bizim de desteğimiz ile oyuncuların da azmi ile çok güzel bir ivme yakaladık. Elimizden geldiği kadar motivasyonu ve çalışma temposunu üst seviyede tutarak, ilk yarıyı kayıpsız tamamlamak istiyoruz. İkinci yarıda da oturup güzel bir planlama yapıp devam etmek istiyoruz. Biz maçlara tek tek bakmaktan yanayız, küçük hedeflerden büyük hedeflere gidecek şekilde plan program yapıyoruz. Her takımı ciddiye alıyoruz, oynayacağımız takımı da izledik geçen hafta, maçına gittik. Puan olarak yerleri düşük fakat yabana atılacak bir takım değiller genç ve koşan takımlar. Ligdeki sıralamaları ve oynadıkları futbol doğru orantılı değil. Geçen hafta oynadığımız takımda bu şekildeydi. Oyuncularımızla toplantı yaptık işin ciddiyetindeyiz, Tekirdağ ve diğer takımların maçına hangi ciddiyetle hazırlanıyorsak Kazımpaşa Birlik maçına da aynı şekilde hazırlanacağız. Her antrenör her futbolcu mutlaka başarılı olmak adına göreve başlıyor ve sahaya çıkıyor. Bir amaç ve hedef olmazsa zaten orada başarının olması mümkün değil. Sadece başkan ve takım olarak değil, belediye başkanı, iş adamları ve ilçenin ileri gelenleri de külümüze destek verirse ve hep beraber bir kenetlenme içerisinde olursak, zaman içerisinde sonuçlar doğrultusunda yeni hedefler koyabiliriz. Ama ilk etapta uzak hedefler yerine, haftalık hedeflerle büyük hedeflere gitmeye çalışıyoruz. Hedefimiz bu haftaki maçımıza hazırlanıp kazanmak, daha sonrasında diğer maçlara konsantre olup kayıpsız bir şekilde ilk yarıyı bitirmek istiyoruz. Daha sonrasında ikinci yarı konumumuz doğrultusunda plan, program yapmak istiyoruz” diye konuştu.

“FUTBOL BİR BİLİM”

Oyuncuları tebrik eden Fidan; “Haftanın bazı günleri çift idman yapıyoruz, kuvvet antrenmanı olarak çalışıyoruz. İki tane sakat futbolcumuz var şuan Yakup ile Ferhat, geri dönüşleri biraz zaman alacak. Şuan takımda herkes birlik içinde oynayan, oynamayan diye bir şey yok tüm takım olarak kenetlendik. Sakatlık sıkıntılı oldu ama tüm arkadaşlarımız ellerinden geleni yapacaklardır ve o boşlukları dolduracağız. Sakatlık futbolun bir parçası ama biz buna kendi içimizde çare bulduk. Her işte olduğu gibi futbol bir bilim artık, her şey çok değişti. Bende yakından takip ediyorum futboldaki evirilmeyi. Dünya futbol konusunda nasıl çalışıyorsa ağırlık, fiziki değerler, teknik antrenmanlarla futbolcular nasıl daha iyi gelişir diye çalışma yapıyoruz. İdmana çıkıp hadi bugün bunu yapalım diye bir felsefemiz yok. Hangi oyuncuya ne derece destek verebiliriz bunun üzerinde önceden çalışıp öyle idman yapıyoruz. Ve bu çalışma şeklinin meyvelerini de oyuncuların oynadığı oyunla topladık diyebiliriz” ifadelerine yer verdi.

“MEVCUT TAKIMIMIZ GAYET İYİ GİDİYOR”

Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan da; “Şuan bizim mevcut takımızı gerçekten iyi gidiyor, biz bu takımı bozmamak için elimizden geleni yapacağız. Şu anlık herhangi bir transfer düşüncemiz yok. Önümüzde 3 maçımız var ve bu maçları oynayıp hocamızdan alacağımız rapor doğrultusunda, önümüzdeki süreç için planımızı yapacağız. Fakat şuan için takımımız iyi gidiyor, ondan dolayı bir transfer düşüncemiz yok. Yapılan yeni stadyumu ikinci devreye kadar bize teslim edilirse, biz taraftarımızı Kapaklı’ya kadar götürmemek için Çerkezköy merkezinde yapılacak statta maçlarımızı oynayacağız. Yeni statta trübin ile alakalı bir sıkıntı var hala bölünmemiş, deplasman taraftarı yasağı olmadığı için bölünmemesi biraz sıkıntılı. Vahap başkanımızla da konuştuk o da ek türbin yaptıracağını söyledi. Kalan eksikler de tamamlanırsa yeni stadımızda oynamaya başlayacağız. Bununla alakalı devre arasında federasyona yazımızı yazacağız” diye konuştu.

“HALA SPONSORUMUZ YOK”

Çerkezköy’de maddi, manevi destek çağrısında bulunan Aslan; “Çerkezköy sanayisinden ve iş insanlarından aldığımız bir destek yok. Sadece kendi iş çevrem destek veriyor, onun haricinde bir destek yok. ÇOSB’ de olan fabrikalar bizim kardeş kulüplerimize destek veriyor ve sponsor oluyor. 11. haftaya geldik hala sponsorumuz yok. Kocaman 200 bin nüfuslu Çerkezköy de, Çerkezköy’ün takımı için bir tane sponsor yok. Geçmiş dönemde bu kulüpte yer alan Uğur Erem ve Tolga Tokoçin sadece yanımızda. Bu kulüpte daha önce bulunmuş başka hiç kimseden destek yok. ÇTSO seçimlerinden önce bir yemek düzenleyecektik, Kaymakam bey ile görüştük bize geri dönüş sağlayacaktı henüz dönmedi. Belediye başkanımızla görüştük daha sonra yapabiliriz dedi. Kaymakam beyden haber gelince 2. Devre yapmayı düşünüyoruz yemek programını. Ben benimle çalışmak istemeyen futbolcu olacağını düşünmüyorum. Kulüp başkanlığından daha çok abi gibi davranıyorum futbolculara. Ama bir sorun olursa oturup konuşuruz, çözebileceğimiz bir durum ise çözeriz değilse yolun açık olsun deriz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!