Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

2. KAPAKLI PINAR ŞENLİĞİ 4 GÜN SÜRECEK

2. KAPAKLI PINAR ŞENLİĞİ 4 GÜN SÜRECEK
Kapaklı Belediyesi tarafından geçen yıl ilki düzenlenen ve birbirinden farklı etkinlikler, Sünnet Şöleni ile konserlerin gerçekleştirildiği Kapaklı Pınar Şenliği’nin ikincisi bu yıl 28-29-30-31 Temmuz tarihlerinde Pınar Bulvarı’nda düzenlenecek.
MUSTAFA ÇETİN

Sergi ve satış stantlarının olacağı, dans, müzik ve animasyon gösterilerinden canlı müzik dinletileri ile Sünnet Şölenine kadar içerisinde birçok farklı etkinliği barındıracak 2. Kapaklı Pınar Şenliği kapsamında ünlü şarkıcılar Sami Levi, Ersay Üner ve Resul Dindar konser verecek.

EL EMEĞİ ÜRÜNLER SERGİLENİP, SATIŞA SUNULACAK

4 gün sürecek 2. Kapaklı Pınar Şenliği kapsamında Yaşar Doğu Caddesi girişi ile PTT arasındaki alan trafiğe kapatılacak. Alanda kurulacak stantlarda Kapaklı Turizm ve Yöresel Ürünler Merkezi Emek Sepeti Üretim Atölyesi ve Kapaklı Belediyesi kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünleri sergilenecek ve satışa sunulacak.

ANİMASYON GÖSTERİLERİ OLACAK

Şenlik kapsamında 28 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 14.00’da itibaren çocuklara özel animasyon gösterileri olacak. Sokak müzisyenleri de şenlik boyunca canlı müzik dinletisi sunacak.

“KAPAKLI SESİNİ ARIYOR” YARIŞMASININ FİNALİSTLERİ SAHNE ALACAK

2. Kapaklı Pınar Şenliği’nin açılışı 28 Temmuz Perşembe günü saat 19.00’da Coşkun Çelik Bandosu eşliğinde gerçekleştirilecek kortej ile yapılacak. Sunuculuğunu ünlü sunucu ve şovmen “Sahne Adamı” Doğukan Alsay yapacağı şenliğin ilk akşamında Uluslararası Dans ve Müzik gösterileri sunulacak. Saat 21.30’da ise “Kapaklı Sesini Arıyor” yarışmasının finalistleri sahne alacak.

SÜNNET ŞÖLENİ İKİNCİ GÜN YAPILACAK

2. Kapaklı Pınar Şenliği’nin ikinci gününde ise Sünnet Şöleni heyecanı yaşanacak. Kapaklı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 17’incisi yapılacak olan Sünnet Şöleni kapsamında sünnet işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirilen 626 çocuk için eski belediye meydanında toplu fotoğraf çekimi yapılacak, ikramlarda bulunulacak ve Mevlid-i Şerif okunacak. Saat 19.00’da ise sünnet çocukları ile kortej gerçekleştirilecek. 20.00’da folklor gösterileriyle devam edecek program kapsamında ünlü şarkıcı Sami Levi sahne alacak.

ŞARKICI ERSAY ÜNER SAHNE ALACAK

Sergi ve satış stantları, animatör gösterileri ve canlı müzik dinletisinin şenlik boyunca devam edeceği 2.Kapaklı Pınar Şenliği’nin üçüncü gününde ünlü şarkıcı Ersay Üner sahne alacak ve sevilen şarkılarını Kapaklılılar için söyleyecek.

ŞARKICI RESUL DİNDAR SEVİLEN ŞARKILARINI KAPAKLILILAR İÇİN SÖYLEYECEK

Sunuculuğunu ünlü sunucu ve şovmen “Sahne Adamı” Doğukan Alsay’ın yapacağı 2. Kapaklı Pınar Şenliği 31 Temmuz Pazar günü ünlü şarkıcı Resul Dindar konseri ile sona erecek.

“TÜM VATANDAŞLARIMIZ ŞENLİĞİMİZE DAVETLİDİR”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz, çevre ilçelerden de vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği Kapaklı Pınar Şenliğimizin ikincisini bu yıl 28-29-30-31 Temmuz tarihlerinde gerçekleştireceğiz. 4 gün sürecek şenliğimiz kapsamında kursiyerlerimizin el emeği göz nuru ürünleri stantlarda sergilenip, satışa sunulacak. Şenliğimiz animasyon gösterilerinden canlı müzik dinletilerine, sportif etkinliklerden halk oyunları gösterilerine kadar içerisinde birçok farklı etkinliği barındıracak. Sünnet işlemlerini gerçekleştirdiğimiz çocuklarımızın kınasını, mevlidini ve konvoyunu gerçekleştirecek, ailelerimizle çocuklarımızın mutluluklarını hep birlikte yaşayacağız. Doğukan Alsay’ın sunuculuğunu yapacağı 2.Kapaklı Pınar Şenliğimiz kapsamında Coşkun Çelik Bandosu ve sevilen şarkıcılar Sami Levi, Ersay Üner ile Resul Dindar sahne alacak. Kentimizin kültür, sanat ve sosyal yaşantısına büyük katkı sunacak 2. Kapaklı Pınar Şenliğimize tüm vatandaşlarımız davetlidir.” dedi.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!