Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

24 DERSLİKLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNİN PROTOKOLÜ İMZALANDI

24 DERSLİKLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNİN PROTOKOLÜ İMZALANDI
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ile gerçekleştirdiği görüşmeler ve istişareler neticesinde Türk Metal Sendikası tarafından ilçemize kazandırılacak olan 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin protokolü Tekirdağ Valiliği'nde imzalandı.

Protokol imza törenine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Vali Yardımcısı Murat Eren, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Uysal Altundağ katıldı.

Protokol töreninde bir konuşma yapan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, meslek liselerinde yetişen öğrencilerle fabrikaların kalifiye eleman ihtiyacının karşılanmasının çok önemli olduğunu ifade ederek, protokolün hayırlı olmasını temenni etti.

Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Uysal Altundağ ise yaptığı konuşmada Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın selamını ileterek, “Ülkemizin en güçlü sendikası olarak ülkemize, milletimize, devletimize olan sadakatimizi, sevgimizi bu tür projelerle ve elimizden geldiğinde destekleyerek göstermeye çalışıyoruz. Bizlere bu fırsatı sundukları için teşekkür ediyorum.” dedi.

"İLÇEMİZE HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

Protokolle ilgili bir açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  "Nüfusu hızla artan ilçemizde buna bağlı olarak gün geçtikçe derslik ihtiyacımız da artıyor. Bu bağlamda ilçemize okul kazandırmak amacıyla hayırseverlerimizle yaptığımız görüşmeler neticesinde geçtiğimiz yıl Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak tarafından ilçemize 21 derslikli Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu kazandırılmıştı. Bugün de bölgemizde görev yaptığı yıllardan bugüne dostluğuna mazhar olduğum, Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Sayın Pevrul Kavlak ile yaptığımız görüşmeler ve istişareler neticesinde ilçemize önemli bir yatırımın protokolünü imzaladık. Türk Metal Sendikası tarafından kentimize 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve atölyeler kazandırılacak. Eğitim yuvamızın şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Sayın Pevrul Kavlak’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!