Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    35.22
  • ALTIN
    2247.2
  • BIST
    8718.11
  • BTC
    65685.4$
VAHAP AKAY

“300 YATAK KAPASİTESİNE ÇIKARMAK İSTİYORUZ”

“300 YATAK KAPASİTESİNE ÇIKARMAK İSTİYORUZ”
Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Uzm. Dr. Mehmet Ali Filiz; “Hastanemiz ilk açıldığında 220 yataklı olarak hizmete girerken şuan 245 yatak kapasitesinde, biz bunu ilerleyen zamanlarda 300 yatak kapasitesine yükseltmek istiyoruz. Gerçekten niyetimiz halis, nasıl daha iyi yapabilir, nasıl daha güzel hizmet verebiliriz, bunun için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Ali Filiz, gazetecilerle bir araya geldi. Burada yapılan çalışmalar hakkında gazetecilere bilgi veren Filiz, hastanede herkese daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
MUSTAFA ÇETİN

“HASTANEMİZ ÖNEMLİ BİR KONUMDA”
Başhekim Filiz, gazetecilere özgeçmişinden bahsetti. Ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin yeni dönemde daha geniş kapasiteye yükseltmek istediklerini ifade etti. Doktor Filiz, “Hastanemize Çatalca, Silivri, İstanbul’un diğer ilçeleri ve Trakya bölgemizden bir çok hasta girişi olmakta. Bu noktada hastanemizin önemi biraz daha anlaşılıyor. Hastanemizden sevk işlerinde ikinci basamakta yapılamayan vakaları sadece sevk ediyor. Hastanemiz ilk açıldığında 220 yataklı olarak hizmete girerken şuan 245 yatak kapasitesinde, biz bunu ilerleyen zamanlarda 300 yatak kapasitesine yükseltmek istiyoruz. Gerçekten niyetimiz halis, nasıl daha iyi yapabilir, nasıl daha güzel hizmet verebiliriz bunun için gece gündüz çalışıyoruz.” dedi.
PROTOKOL İMZALANACAK
Göreve geldikten sonra gelişen bir yeniliği de gazetecilerle paylaşan Başhekim Filiz, Hükümet Caddesi üzerinde bulunan eski Trafik Tescil Bürosunun Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne tahsis edilmesi konusunda önemli bir yol kat ettiklerini söyledi. Burada, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT), Toplum Ruh Sağlığı Merkezi gibi hastane dışında yapılacak hizmet alanlarını yapmayı planladıklarını kaydeden Filiz, yakın zamanda bunun protokolünü imzalayacaklarını ifade eti.
“KOVİD SERVİSİ İÇİN AYRICA SERVİS AÇMIYORUZ”
Pandemi döneminin ilan edilmesinin ardından hastanede Kovid-19 servisi açtıklarını, sonraki pik döneminde tıbbi hizmetlerde Kovid-19 tedbirleri ile esnek çalıştıklarını söyleyen Başhekim Filiz, şuan tıbbi hizmetlerin tam kapasite ile hizmet verdiğini ve hastanede ekstra Kovid-19 servisi açmaya gerek olmadığını vurguladı.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!