Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AK PARTİ SEÇİME HAZIR

AK PARTİ SEÇİME HAZIR
AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı mahalle toplantılarını sürdürüyor. Mahallelinin taleplerini ve sorunlarını dinlemek amacıyla yapılan toplantıda seçim çalışmaları konuşulurken, diğer yandan da mahallelinin talep ve önerileri alınıyor. Bu kapsamda hafta sonunda İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri Veliköy ve Cumhuriyet Mahallesi sandık görevlileri ile bir araya geldi. Toplantıda seçime hazır bir konumda olduklarını belirten Çetintaş; “Tüm teşkilat birimlerimizle, mahalle başkanlarımızla, sandık görevlilerimizle seçim hazır durumdayız” dedi.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Kamil Çetintaş; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde daha büyük ve güçlü bir Türkiye hedefiyle ülkemizin dört bir yanında teşkilatlarımızla mücadele ediyoruz. Yapacağımız çalışmalarda her mahallenin sorunlarının yanı sıra talep ve önerileri de dinliyoruz. Biz üstümüze düşen ne varsa yapmaya hazırız. Aynı vazifeyi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi’nden de talep etmekteyiz. Bizim amacımız hizmet. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için sonuna kadar mücadele etmeye kararlıyız” dedi. Çetintaş’ın konuşmalarının ardından sandık görevlilerinin hazırlık çalışmaları görüşüldü. 
“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Seçime hazır olduklarını belirten Çetintaş; “Biz büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin bir parçası olmaktan her zaman onur duydum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gece gündüz demeden, teşkilatımızın tüm kademeleri ile beraber sahada aktif bir şekilde çalışıyoruz. Verdiğimiz mücadeleler artarak devam ediyor. 15 günde bir gerçekleştirdiğimiz sandık görevlilerimizle olan toplantımızı bu hafta Veliköy ve Cumhuriyet Mahallesi sakinlerimizle gerçekleştirdik. Biz her zaman seçime hazır bir görünüm sergilemeye gayret ettik. Önümüzdeki dönemde yapılacak seçimlere hazırlıklı bir konumdayız. Sadece seçimde değil, her zaman bir arada olacağız. Bizler, hemşehrilerimiz için çalışmaya, Çerkezköy’e hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı program hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu. Programa İlçe Başkanı Kamil Çetintaş’ın yanı sıra Teşkilatlanma Başkanı Serkan Sürücü, Seçim İşleri Başkanı Şaban Çelen, Kadın Kolları Başkanı Nilgün Akyıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Apaydın katıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Turgay
    01-02-2022 01:35

    Bu Ülkemizde Habur Rezaleti trt,de teröristin Mektubunu Okuttular TC,ibaresini Kaldirip Andimizi Yasakladilar Tankpalet Dahilinde Şeker Fabrikalarini Satip Kapattilar VS VS,Fakat Sayin imamoğlu,nun Balikçida Yediği Balik Büyükbir Sikinti Skandal Oldu iktidar için Vay Anasina Beeee Vay

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!