Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    35.12
  • ALTIN
    2238.7
  • BIST
    8771.87
  • BTC
    63797.05$
VAHAP AKAY

AK Parti’de Çetintaş Dönemi

AK Parti’de Çetintaş Dönemi
AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı 7. olağan kongresi Çerkezköy Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Kongreye tek liste ile giren Kamil Çetintaş, AK Parti’nin yeni ilçe başkanı oldu.
MUSTAFA ÇETİN

Kongreye AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, Önceki dönem AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kanbur, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Ali Ertem, Tekirdağ İl Kadın Kolları başkanı Nihal Köşkdere, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Ermağan, AK Parti Tekirdağ İlçe Başkanları, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, 
DİVAN SEÇİLDİ
Kongrenin Divan Başkanlığı’na Ali Sevinç, Katip üyeliklerine ise Neziha Temür, Ahmet Akyol ve Ali Gümüş seçildi.
Divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından kongre başladı.
“BİZLER DUA İLE YOLA ÇIKTIK”
Kongrenin açılış konuşmasını AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş yaptı. Çetintaş, kendisini ilçe başkanlığı görevine layık gören herkese teşekkür etti. Kamil Çetintaş, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın Mustafa Şentop hocamızın katkıları, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız sayın Erkan Kandemir’in tensipleri ve İl Başkanımız sayın Mestan Özcan’ın teveccühleri, İl Koordinatörümüz sayın Ali Sevinç’in ve Milletvekillerimizin destekleri ile 24 Ağustos tarihinde AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Beni bu göreve layık gören kıymetli siyasi büyüklerime şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.
Kuruluşumuzdan bu yana partimizin her kademesinde görev alan tüm ilçe başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, tüm teşkilat üyelerimize, AK dava için mücadele etmiş, gecesini gündüzüne katmış, mücadele etmiş tüm dava arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bayrağı taşıyıp da şu an aramızda olmayan ve ahirete irtihal eden kardeşlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun inşallah. AK Parti'nin, kuruluşundan bugüne yaptıklarıyla ve duruşuyla Türk 
milletinin hayallerini gerçekleştiren, koskoca bir ümmetin umutlarını canlandıran, insanlığın önünde yeni kapılar açan bir parti kimliğine sahiptir. Tarih boyunca insanlığa yeni istikametler kazandıran Türk milletinin  14 Ağustos 2001 tarihinde Adalet ve Kalkınma Partisini kurarak yeni  bir hamle başlattı. Bu davaya gönül verenler kendileriyle yeryüzündeki tüm mazlumların hukukunu korumanın mücadelesini vermişlerdir. Bu kutlu yürüyüşün 1000 yıldır coğrafyamızda sancaktarlığını yapan ecdadımız, 3 kıta ve 7 iklimde barışın, kardeşliğin ve adaletin tesisi için asırlardır ter dökmüştür. Bizim hareketimiz, davamız, kendisine her şeyden önce Allah kelamını ve onun alemlere rahmet olarak gönderilen Nebisini kılavuz edinmiştir. AK Parti'nin hamurunu milletimiz yoğurmuştur. AK Parti'nin kumaşını millet dokumuştur. Bu yüzden bütün çabalarımızın semeresi, bütün başarılarımızın bereketi, ülkemize ve milletimize aittir. Bizler dua ile çıktık yola ve aynı şekilde devam ediyoruz. Bizim için asıl olan bu kutlu yolda milletimizle el ele yürümektir. Yunus'un dediği gibi ‘Yol odur ki doğru vara, göz odur ki Hakk'ı göre, er odur alçakta dura, yüceden bakan göz değil’
Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2023-2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Yorulmadan, dinlenmeden, gece-gündüz çalışacağız, şimdi koşma zamanı.” dedi.

“ERDOĞAN’I YENİDEN CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ”
Çetintaş, konuşmasını şöyle bitirdi;  Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında ziyaretlerimizi  gerçekleştirerek gönüllere dokunacağız, gönül köprüleri kuracağız. Çerkezköy deyince akla, sanayi gelir fabrikaları ile Türkiye ekonomisine büyük katkısı olan ilçemiz, her geçen gün hem sanayisiyle, hem de nüfusuyla büyüyor. Tekirdağ’ımızın gururu TBMM Başkanımız sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop hocamızın destekleri, değerli milletvekillerimiz Sayın Mustafa Yel, Sayın Çiğdem Koncagül’ün ve İl Başkanımız Sayın Mestan Özcan’ın gayretleriyle ile canla başla çalışacağız. Hedefimiz 2023’de Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılında Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘Cumhur İttifakı’ olarak yeniden yüksek bir oyla Cumhurbaşkanı yapacağız. Çerkezköy Belediyesini 10 yıl Ak Partili ehil kadrolarla yönetilmiş çok değerli hizmetler görmüştür. Bizler yerel seçimlerde Çerkezköy’ün yeniden AK Partinin ehil kadrolarıyla yönetilmesi için canla başla çalışacağız. Buna AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş olarak yönetim kurulumla birlikte söz veriyorum.” ifadelerini kullandı.
ÖZCAN: ÇETİNTAŞ VE YÖNETİMİ DEĞİŞİM YAPACAKTIR
Çetintaş’ın ardından AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan söz aldı. Başkan Özcan, “Sayın Fatma Betül Sayan Kaya hanımefendi elinde olmayan bir sebepten dolayı bugün bizle beraber olamadı. Kongrelerimizi birlik ve beraberlik içerisinde tamamlayacağız. Çerkezköy’de 7. Olağan kongremiz için bir araya geldik. Herkesin gönlünü kazanmadan görevimizi yerine getirmiş adledmeyeceğiz. Türkiye’nin güçlenmesi için gece gündüz çalışıyoruz. AK Parti’nin davası güçlü Türkiye davasıdır. Çerkezköy ve Tekirdağ için susmayacağız. 
İnşallah Çerkezköy için değişimi tetiklemek gerekiyor, alternatif üretmek gerekiyor. Artık bu değişimi Kamil Çetintaş ve yönetimi yapacaktır, buna yürekten inanıyorum.” diye konuştu.
AKSAL: CHP ATATÜRK ÜZERİNDEN SİYASET YAPIYOR
Özcan’ın ardından AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal söz aldı. Aksal, “Bizim partimizde önemli olan üyeliktir. Bugün burada eski yeni herkes burada. İyi ki sizler varsınız. Bugün burada görev alan yönetimimize ve İlçe Başkanıma hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum. Tekirdağ çok güçlü, Mustafa Yel vekilimiz var, Çiğdem Koncagül vekilimiz var ve tüm Balkan Coğrafyasının gururu TBMM Başkanımız Prof.Dr. Mustafa Şentop hocamız var. Bu salgından yüzümüzün akıyla çıkıp daha coşkulu kongreler yapacağız.
19 yılda hayal bile edilemeyen hizmetlere imza attık. Tarihin en büyük doğalgaz keşfini yaptık. Akdeniz’de de aynı şekilde aramalar devam ediyor. Hakkımızı kimseye vermeyiz dedik, Cumhurbaşkanımız gece gündüz çalışıyor. Hızlı tren projesi ile insanımız ciddi bir hizmet alacaktır. Şehir hastanelerimiz de yatırımlarımızın arasında. Bakın kısa süre içerisinde Tekirdağ Şehir Hastanemizin açılışını yapacağız. Bu sürede CHP ne yaptı, sadece Atatürk üzerinden siyaset yaptı. HDP’ye şirin gözükmek için Atatürk’ten bile vazgeçebiliyorlar. İstanbul İl Başkanlarının açıklamalarını hepimiz biliyoruz. Yıllarca bizim her mesajımızda Atatürk yazıldı mı, yazılmadı mı diye bizi sorgulatıyorlardı.” dedi.
FAALİYET RAPORU ONAYLANDI
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Amiş, faaliyet raporlarını sundu. Faaliyet raporu ve ilçe yönetimi delegeler tarafından ibra edildi. 
ÇETİNTAŞ’IN ASİL YÖNETİMİ
Nilgün Yaman, Buket Er, Berna Eşsiz, Nuray Sivri, Filiz Gören, Sare Şirin, Merve Akın, Hüseyin Apaydın, İlhami Yazıcı, Fethi Yakan, Suat Başpınar, Fatih Güldal, Ali Çolak, Şaban Çelen, Süleyman Bilgin, Lütfü Avcı, Ufuk Soydan, Erdem Amiş, Mustafa Çamyar, Zeynep Büşra Yılmaz, Serkan Sürücü, Ercan Yılmaz, Nurettin Eser, Abdurrahman Yekeler, Sinan Meral, Mehmet Seylan, Mikdat Akdoğan ve Ercan Bulduk.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!