Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

AKAY: “BU GURUR VERİCİ ÇALIŞMALARIMIZIN MİMARI SİZLERSİNİZ”

AKAY: “BU GURUR VERİCİ ÇALIŞMALARIMIZIN MİMARI SİZLERSİNİZ”
Çerkezköy’e Gönülverenler Dernek Başkanı Murat Akay, derneğin 1 yıllık faaliyet raporunu açıkladı. Akay, yaptığı açıklamasında derneğe katkıda bulunan üyelerine teşekkür ederek; “Çerkezköy’ümüze, toplumumuza yararlı olmaya devam edeceğiz” dedi.
MUSTAFA ÇETİN

Çerkezköy’e Gönülverenler Dernek Başkanı Murat Akay, derneğin 1 yıllık faaliyet raporunu açıkladı. Akay, açıklamasında tüm üyelerine teşekkür ederek; “Derneğimizin 2019 yılı mayıs ayında yaptığımız genel kurul sonucu yeni seçilen yönetim kurulunun 1 yıl içinde gerçekleştirdiği Çerkezköy halkımızın yararına faaliyetler için başta yönetim kurulu üyeleri, üyelerimiz ve bağışçılarımıza ve bizlere manevi destek de bulunanlara canı gönülden teşekkürü bir borç bilirim. Bu gurur verici çalışmaları ortaya koyan sizlersiniz” dedi.

ÇALIŞMALARI ANLATTI

Faaliyetler ve etkinlikler hakkında bilgi veren Akay; “2019 yılı ramazan ayında halka açık olarak gönül dostu 1000 kişiye iftar verdik. Hazırlanan iftar programında fazla yaptırdığımız ve  hiç açılmamış iftar yemeklerini ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek olarak dağıttık o akşam. Bağışçılarımızdan gelen  talep üzerine Mevlana İlkokulunda okuyan 50 ihtiyaç sahibi öğrenciyi giydirdik. Yine çok az kullanılmış ve temiz giysileri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırdık. Mevlana İlkokulu yararına yemek düzenleyip yapılan bağışlar üzerine Mevlana ilkokulunda bulunan atıl durumdaki kütüphanenin  yenilenmesi projesini gerçekleştirdik. Mevlana İlkokulu yararına gerçekleştirdiğimiz yemekte Gazilerimizi,Engelli kardeşlerimizi ve okul öğretmenlerimizi davet ederek onları misafir ettik ve güzel bir akşam geçirmelerini sağladık. Yine Mevlana ilkokuluna ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere bağışçılarımızın verdiği ayakkabı yardımını ulaştırdık. Ülkemizde ve dünyada salgın durumuna ulaşan covit 19 pandemi sürecinde Çerkezköyümüzde bulunan ihtiyaç sahibi 240 aileye gıda yardımında bulunarak onların bir nebze bu  günlerdeki sorunlarını çözmeye çalıştık. Yeşil bir Çerkezköy ve temiz bir hava için Mevlana ilkokulunda öğrencilerimiz ile birlikte onlarında çevre bilincini idrak etmeleri için 50 adet fıstık çamı dikimini gerçekleştirdik. Üye sayımızı artırdık. Diyarbakır köylerinde bulunan bir kütüphaneye kitap yardımında bulunduk. Birçok derneğin projelerinde destek olarak projelerin gerçekleşmelerine katkıda bulunduk. Bahsettiğimiz çalışmaları artırarak Çerkezköy'ümüze, topluma yararlı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!