Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AKAY: “HER ZAMAN YANINDAYIZ”

AKAY: “HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesini ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Başkan Akay, engelli bireylerin sorunlarını dinledi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Engelliler Haftası nedeniyle Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesini ziyaret etti. Başkan Akay, Dernek Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, dernek yönetimi ve üyelerle bir araya geldi. Ziyarette Başkan Akay, yaşadıkları sorunlar hakkında Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar’dan bildi aldı.

ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, pandemi sürecinde kendilerini ziyaret gerçekleştiren Başkan Akay’a teşekkür ederek; “Bu günlerde bizi unutmadığınız için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

“YANINIZDAYIZ”

Ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs sürecinde de her vatandaşın yanında olduklarını ifade eden Başkan Akay; “Bizler de bu süreçte vatandaşlarımızın yanındayız. Erzaklarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bu süreçte engelli bireylerimizin de her daim yanındayız. Bu süreci hep birlikte atlatacağız” ifadelerini kullandı.

“SOSYAL MEDYAYI REKLAM AMAÇLI KULLANMIYORUZ”

Şube Başkanı Kocaçınar da dernek olarak yardım çalışmalarının sürdüğünü belirterek; “Sosyal medyayı reklam amaçlı kullanmadığımız için bizim neler yaptığımızı soranlar oluyor. Bizler bir elin verdiğini öteki el görmesin diyerek çalışma yapıyoruz. Çalışmalarımızı ona göre şekillendiriyoruz. Öte yandan da diğer hayırseverlere de örnek teşkil etmesi için bazı çalışmalarımızı paylaşıyoruz. Bu süreçte de engelli bireylerimizin yanındayız” şeklinde konuştu. Derneğin çalışmalarını beğendiğini ifade eden Başkan Akay; “Yaptığınız çalışmalar gerçekten takdire şayan. Derneğe yeni bir düzen, yeni bir güzellik katmışsınız. Çalışmalarınızdan dolayı sizi ve yönetiminizi kutluyorum” dedi.

“ÜYE LİSTEMİZİ HAZIRLIYORUZ”

Pendemiden sonra üyelik çalışmalarının devam edeceğini duyuran Şube Başkanı Kocaçınar: “Bin 651 üyemiz var. Halihazırda derneğe üye fakat daha önceden vefat etmiş üyelerimiz var. Bununla ilgili yeni üye listemizi hazırlıyoruz. Derneğe üye olmak isteyen çok kişi var. Pandemiden sonra üyelik çalışmalarını başlatacağız. Bizler derneğe üye alırken, çeşitli araştırmalar yapıyoruz. Çünkü buraya üye olup bunu suistimal etmek isteyenler oluyor. Araştırdıktan sonra üyelikleri onaylıyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyaret sosyal mesafe ile hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!