Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AKAY: "MİNİK DOSTLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM"

AKAY: "MİNİK DOSTLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM"
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay: “Vatandaşlarımızdan minik dostlarımız için oluşturduğumuz besleme istasyonlarını koruyup kollamalarını istiyoruz” dedi.

Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, kentteki sokak hayvanları için besleme istasyonlarının sayısı arttırıldı.

“PERİYODİK OLARAK MAMA TAKVİYESİ YAPIYORUZ”

Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından kent genelinde tespit edilen 21 farklı noktaya sokak hayvanları için beslenme istasyonları monte edildi. Sokak hayvanlarının, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde aşılarının ve bakımlarının yapıldığını, sonrasında da kanunlar gereği alındıkları yerlere bırakıldıklarını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sevimli dostlarımız için kentimizin 21 farklı noktasında besleme istasyonları oluşturduk. Bu besleme istasyonlarımıza da periyodik olarak mama takviyesi yapıyoruz” diye konuştu.

“SAHİP ÇIKALIM”

Bazı noktalarda besleme istasyonlarına zarar verildiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Vatandaşlarımızdan minik dostlarımız için oluşturduğumuz besleme istasyonlarını koruyup kollamalarını istiyoruz” diyerek, ihtiyaç olması halinde farklı noktalara da besleme istasyonu monte edilebileceğini ifade etti. İlerleyen günlerde besleme istasyonu sayısını daha da arttıracaklarını kaydeden Başkan Akay, “Ayrıca Çerkezköy Gönüllü Arama Kurtarma ekiplerince hazırlanan besleme kapılarını da tespit edeceğimiz uygun noktalara monte edeceğiz” dedi. Belediye Başkanı Akay, “Özellikle kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan sahipsiz sokak hayvanları için vatandaşlarımız da evlerinin önüne bir kap mama ve su koyarak destek olabilirler. Ayrıca araçlarımızı çalıştırmadan önce de, altında olması muhtemel minik dostlarımızın zarar görmemesi için kaputa vurmayı unutmayalım" ifadelerini kullandı.

İŞTE BESLEME İSTASYONLARI

Bağlık Mahallesi’nde Efe Sokak’ta Belediye Tandır Fırını yanında, Muhtarlık Binası yanında ve Bağlık Mahalle ve Taziye Evi Tandır Fırını önünde; Cumhuriyet Mahallesi’nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü yanında, Sağlık Ocağı girişi duvar önünde, Ay Işığı Sitesi yanında elektrik trafosu önünde ve Forest City-2 Sitesi Tomurcuk Anaokulu karşısında; Fatih Mahallesi’nde Ambardere Mevki Çözüm Akademi Okulları giriş kapısı yanında, Adliye Otoparkı elektrik trafosu arkasında ve Baki Sokak’ta Alparslan Türkeş Parkı yanında; Fevzipaşa Mahallesi’nde Namık Kemal Bulvarı Tır Garajı karşısında; Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde Güven Sokak Kapalı Otopark Alanı araç girişi yanında, Şehit Doğan Çabuk Sokak Çocuk Parkı arkasında ve Dalyan Sokak Zabıta Noktası yanında; Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde Fatih Caddesi Fatih Kavşağı Parkı yanındaki trafo önünde ve Sayar Sokak’ta Çocuk Parkı yanındaki trafo önünde; İstasyon Mahallesi’nde Poyraz Sokak’ta Recep Arif Gabralı İlkokulu karşısında çocuk parkı girişinde ve TESKİ Su Deposu yanında; Kızılpınar Mahallesi’nde Kocameşe Piknik Alanı girişinde; Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Kumlugeçit Emlak Konutları arkasında Baran Sokak’taki elektrik trafosu yanında ve Sanayi Bulvarı Altınyıldız Fabrikası karşısındaki trafo yanında.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!