Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

​ALBAYRAK; “MESTAN ÖZCAN YALAN RÜZGARI ESTİRMEKTEN VAZGEÇMİYOR”

​ALBAYRAK; “MESTAN ÖZCAN YALAN RÜZGARI ESTİRMEKTEN VAZGEÇMİYOR”
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’ın Muratlı’daki yatırımlarla ilgili açıklamasına cevap verdi.

Albayrak, yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan'ın alışkanlık haline getirdiği yalan rüzgârlarını estirmeye ısrarla devam etmesi nedeniyle basın açıklaması yapılması zorunluluğu doğmuştur. Muratlı ilçemizde mülkiyeti Tekirdağ Büyükşehir Belediyemize ait Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Muratlı Spor Kompleksi'nde video çeken ve sosyal medya hesaplarında yayınlayan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Sayın Mestan Özcan, söz konusu tesislerin atıl durumda olduğunu iddia etmiştir. Muratlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz 2019 yılından bu yana vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Vatandaşların bireysel taleplerine cevap verilmesinin yanı sıra 2021 sezonunda 4-12 yaş aralığındaki 55 çocuğumuza iki grup halinde 164'er saatlik yüzme kursu verilmiş ve eğitim programı 30 Ekim 2021 tarihinde sone ermiştir. 2022 sezonu için hazırlıklarımız devam etmekte olup, yeni sezon faaliyetlerinin 1 Mayıs 2022 tarihinde başlatılması planlanmaktadır.

Sayın Mestan Özcan'ın iddia ettiği gibi Muratlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun hizmet dışı bırakılması şöyle dursun, hâlihazırda faaliyette olan tesisimize ilave olarak spor kompleksi ve park yapımına yönelik hazırlıklarımız devam etmektedir. Muratlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun bulunduğu alanın spor ve sosyal yaşam yerleşkesi haline getirilmesi amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığımızca "Muratlı İlçesi Spor Kompleksi Yapımı ve Park Yapımı Projesi" hazırlanmıştır. Söz konusu proje kapsamında Muratlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun yanında 3.866 metrekare park alanı içerisinde 30x50 metre boyutlarında açık halı saha, 9x18 metre boyutlarında çok amaçlı spor sahası, 72 metrekare prefabrik giyinme odası yapılacaktır. Ayrıca yüzme havuzu içerisinde 150 metrekarelik fitness ekipmanlarının kurulumu ve zemin kaplamaları yapılacaktır. Tüm bu çalışmalarımız tamamlandığında söz konusu alan, başta yüzme sporu olmak üzere farklı dallarda spor faaliyetlerinin icra edileceği, gençlerimizin yanı sıra her yaştan vatandaşlarımızın spor yapıp sosyalleşecekleri, rahat bir nefes alacakları modern bir yerleşke haline gelecektir. Tekirdağ ili genelinde bulunan halı sahalarımızın sayısı 14 olup, Muratlı ilçesinde bulunan halı sahamız ihtiyaçlar doğrultusunda Aşağısevindikli Mahallemize nakledilecek ve buradaki vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecektir. Göreve geldiği tarihten bu yana Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ve bağlı kuruluşumuz TESKİ'nin çalışmaları aleyhinde karalama kampanyası yürütmekten başka hiçbir icraatı olmayan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Sayın Mestan Özcan'dan yüksek enflasyon altında ezilen, katlanarak artan elektrik ve doğalgaz faturalarını ödemekte zorlanan, işsiz kalan veya gelir kaybına uğrayan vatandaşlarımızın sorunlarıyla ilgilenmesini bekleriz. Sayın Mestan Özcan tüm bu olumsuzlukların ülkenin genel durumuyla ilgili olduğu ve kendilerinin yerel konular ile ilgilendikleri bahanesine sığınacak olsa bile, böyle bir durumda ise Tekirdağ ilimizin hiçbir koşulda ödediği vergi ölçüsünde kamu yatırımı almadığı ve çözülmeyi bekleyen birçok sorun olduğunu hatırlatmak isteriz. Şehir Hastanesi'ni yapan ve işleten şirketin taahhüt ettiği köprülü Çevre Yolu bağlantısını yapmamış ve bu yükümlülüğünü yerine getirmemiş olmasına hiç ses çıkarmayan Sayın Mestan Özcan'ın, Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün sorumluluğunda bulunan Süleymanpaşa-Muratlı Yolu'nda ihtiyaç olduğu halde bakım ve onarım yapılmadığı gerçeğini göz ardı etmesi, partizanca bir yaklaşım içerisinde olduğunun açık bir göstergesidir. Yalan rüzgarı estirmekten bir türlü vazgeçmeyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Sayın Mestan Özcan'ın, siyasi rant elde etme hesabıyla yürüttüğü karalama kampanyasına itibar edilmemesi gerektiği hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!