Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

BAŞARILI SPORCULAR TOKATLI HEMŞERİLERİ TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ

BAŞARILI SPORCULAR TOKATLI HEMŞERİLERİ TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ
Çerkezköy ve Kapaklı’daki Tokatlılar, başarılı olan sporcuları ödüllendirdi.

Tokatlılar İl İlçe ve Köyleri Dernekler Platformu tarafından, Kempo Türkiye Avrupa Şampiyonasında dereceye giren İkbal Öztürk ve üçüncü olan Nisa Nur El için kahvaltı organize edildi. Lorem Çikolata ve Kahve’de düzenlenen programa; Tokkon İstanbul Konfederasyon Başkan Yardımcısı Ömer Geçit, Istokdef İstanbul Tokatlılar Dernekler Federasyon Başkanı Rasim Yagar, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Adem İçli, Neziha Temur, MHP Ergene İlçe Başkanı Menderes Yıldırım, Silivri Tokatlılar Dernek Başkanı Hatun Çalışkan, Çerkezköy Tokatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bünyamin Demir, Çerkezköy Turhallılar Derneği Başkanı Serkan Genç, Çerkezköy Artova ve Köyleri Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet İnvce, Kapaklı Tokatlılar Derneği Başkanı Bekir Atak, Tekkeyeni Köy Derneği Başkanı İbrahim Şahin, Ballıkaya Derneği Başkanı İlyas Avcı, Itah Gülardıç Derneği Başkanı Kerim Civelek, Ağamus Derneği Başkanı Hikmet Güler, Kunduzağıl Derneği Başkanı Raşit Adıgüzel, Sulusaray Alanyurt Derneği Başkanı Fevzi Adalar, Fatih Mahalle Muhtarı Mehmet Çetin ve dernek üyeleri katıldı.

“BÜTÜN DERNEK BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Programda konuşan Çerkezköy Turhallılar Derneği Başkanı Serkan Genç, “Kempo Türkiye Avrupa Şampiyonası’nda derece yapmış Kapaklılı hemşehrilerimiz iki genç kardeşimiz İkbal Öztürk ve Nisa Nur El’i ödüllendirmek için kahvaltı organize ettik. Bu konuda bizlere destek veren bütün dernek başkanlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz, kardeşlerimizin başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca burada bizleri ağırlayan Lorem Çikolata ve Kahve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

PLAKET VE HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

Genç’in konuşmasının ardından İkbal Öztürk ve Nisa Nur El’e plaket ve hediyeleri dernek başkanları tarafından takdim edildi. Ödül töreninde konuşan Çerkezköy Tokatlılar Derneği Başkanı Bünyamin Demir, “Bugün Tokatlı hemşerilerimiz ile birlikte kahvaltıda bir araya gelerek ilimizi Kempo Türkiye şampiyonasında başarı ile temsil eden Nisa Nur El ve İkbal Öztürk’ü ödüllendirmek istedik. Başarılı sporcularımızı kutluyor, bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyorum” dedi. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. Avrupa Şampiyonası’nda 60 kiloda üst genç büyükler kategorisinde ikbal Öztürk Avrupa şampiyonluğu kazanırken, alt genç kategorisinde ise Nisanur El Avrupa üçüncüsü olmuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!