Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

BAŞKAN AKAY KENT GENELİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BAŞKAN AKAY KENT GENELİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Kent genelinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Daha modern ve daha yaşanılabilir bir Çerkezköy için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
MUSTAFA ÇETİN

ATATÜRK CADDESİ’NDE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Vahap Akay, ilk olarak Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ işbirliği ile gerçekleştirilen Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulaması Projesi çalışmalarını inceledi. TESKİ tarafından Atatürk Caddesi ve bağlı 19 sokakta altyapı çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi ekipleri de Atatürk Caddesi’nde üstyapı çalışmalarına hızla devam ediyor” dedi. Çerkezköy Belediyesi tarafından başlanan Cumhuriyet Meydanı düzenleme çalışmalarının da hızla ilerlediğini kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “TESKİ ekipleri ise Öztrak Caddesi’nde altyapı çalışmalarını sürdürüyor” ifadelerini kullandı.

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Geçtiğimiz yıl içerisinde Altıyol Kavşağı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na kadar olan kısım ile bağlantısı olan sokaklarda sıcak asfalt çalışmasının gerçekleştirildiğini belirten Başkan Akay, “Ekiplerimiz şu anda Atatürk Caddesi’nin Cumhuriyet Meydanı ile Narin Kavşağı arasında kalan kısım ile bağlantılı sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Daha sonra Atatürk Caddesi’nin tamamına bir tabaka aşınma asfaltı daha sereceğiz. Akabinde peyzaj ve aydınlatma çalışmalarımızı yapacağız” diye konuştu.

CELAL BEY MESCİDİ YENİDEN İBADETE AÇILACAK

Belediye Başkanı Vahap Akay daha sonra İstasyon Mahallesinde bulunan Celal Bey Mescidi’nde devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi. Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, İstasyon Mahallesinde bulunan tarihi Celal Bey Mescidi’nin yeniden ibadete açılabilmesi için başlanan restorasyon çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Akay, “Celal Bey Mescidi kentimizin en eski yapılarından biri. 1914 yılından bu yana mescit olarak kullanılan, fakat zamanla harabeye dönen 60 metrekare alana sahip Celal Bey Mescidi’ni restore ederek yeniden ibadete açacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mescidimizin restorasyonu, Belediyemiz bütçesinden karşılanmaktadır” açıklamalarında bulundu.

2 CADDEDE 3 BİN 500 METREKARE YOL YAPILDI

İnceleme gezilerine Kızılpınar Gültepe Mahallesi Osmanlı Caddesi’nde yapılan sıkıştırılmış beton yol yapım çalışmalarıyla devam eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kızılpınar Gültepe Mahallesi’nde Osmanlı Caddesi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 bin metrekarelik sıkıştırılmış beton yol çalışması tamamlandı. Ayrıca Kızılpınar Namık Kemal Mahallemizde Eren Caddesi’nde de yine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık bin 500 metrekarelik sıkıştırılmış beton yol çalışması gerçekleştirildi. Yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmalarımız, altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda tüm hızıyla devam edecek” ifadelerini kullandı.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!