Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

BAŞKAN AKAY’DAN OY KULLANMAYA DAVET

BAŞKAN AKAY’DAN OY KULLANMAYA DAVET
Bulgaristan Silistre Hak ve Özgürlükler Hareketi İl Başkanı Sezgin Galib, Kruşari (Armutlu) Belediye Başkanı İlhan Müstedjeb, Glaviniza (Asvatköy) Belediye Başkanı Nejdet Djevdet, HÖH Trakya Temsilcisi ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

Bulgaristan’da 4 Nisan Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Bulgaristan Silistre Hak ve Özgürlükler Hareketi İl Başkanı Sezgin Galib ve beraberindeki heyet 4 Nisan Pazar günü yapılacak olan Bulgaristan Genel Seçimlerinde Türkiye’de yaşayan soydaşlarımızın da oy kullanacağını belirterek, “Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da yaşayan soydaşlarımız 4 Nisan Pazar günü Kapaklı Sanayiciler İlkokulu’nda Bulgaristan Genel Seçimleri için oylarını kullanabilirler. Tüm soydaşlarımızı oylarını kullanmaya ve partimize destek olmaya davet ediyorum” dedi.

AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanı Vahap Akay’a da kentte yaşayan soydaşlarımıza verdiği destek ve katkılarından ötürü teşekkür eden Bulgaristan Silistre Hak ve Özgürlükler Hareketi İl Başkanı Sezgin Galib, “Çerkezköy’ün değerli Başkanı Sayın Vahap Akay’a soydaşlarımıza verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Çerkezköy’de yaşayan soydaşlarımıza destekleri artarak devam edecek” dedi.

“SOYDAŞLARIMIZI OYLARINI KULLANMAYA DAVET EDİYORUM”

Bulgaristan Silistre Hak ve Özgürlükler Hareketi İl Başkanı Sezgin Galib ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Akay, “Bulgaristan Silistre Hak ve Özgürlükler Hareketi İl Başkanı Sezgin Galib, Kruşari (Armutlu) Belediye Başkanı İlhan Müstedjeb, Glaviniza (Asvatköy) Belediye Başkanı Nejdet Djevdet, HÖH Trakya Temsilcisi ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bu ziyaret vesilesi ile bölgemizde yaşayan tüm soydaşlarımızı 4 Nisan Pazar günü Bulgaristan Genel Seçimleri için Kapaklı Sanayiciler İlkokulu’nda kurulacak sandıklarda oy kullanmaya ve soydaşlarımızın sesi olan Hak ve Özgürlükler Hareketi’ne destek olmaya davet ediyorum. İnşallah seçimlerden Hak ve Özgürlükler Hareketi başarı ile çıkacaktır” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!