Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

BAŞKAN ÇETİN, EĞİTİMLERE KATILAN EBEVEYNLERE SERTİFİKALARINI TAKDİM ETTİ

BAŞKAN ÇETİN, EĞİTİMLERE KATILAN EBEVEYNLERE SERTİFİKALARINI TAKDİM ETTİ
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, bu yıl ikincisi düzenlenen Ebeveynlik Okulu ve ilki düzenlenen “Çocuğum Artık Ergen” eğitim seminlerine katılan ebeveynlere sertifikalarını takdim etti. Eğitimlere katılım ve duyarlılıklarından dolayı ebeveynlere teşekkür eden Başkan Çetin, “Toplumumuzun temel yapıtaşı aile kurumuna yönelik eğitici ve destekleyici eğitimlerimize devam edeceğiz.” dedi.

EBEVEYNLİK OKULU İKİNCİ MEZUNLARINI VERDİ

Kapaklı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Ebeveynlik Okulu ve ilki düzenlenen “Çocuğum Artık Ergen” seminerleri tamamlandı. Ebeveynlerin çocukların gelişim dönemlerine hakim olmalarını sağlamak, çocuklara karşı pozitif bir yaklaşım sergilemeleri için onları yönlendirmek ve sağlıklı iletişim kurulabilmesi için hazırlanan Ebeveynlik Okulu ikinci mezunlarını verdi. 4 hafta süren ve 60 ebeveynin katıldığı Ebeveynlik Okulu’nda Kapaklı Belediyesi Psikoloğu Uzman Klinik Psikolog Ceren Sayın tarafından çocuklarda sınır, sorumluluk, özgüven ve mahremiyet eğitimi konuları anlatıldı.

SERTİFİKALARI TAKDİM EDİLDİ

Eğitimin hepsine katılan ebeveynlere Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özden ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Filiz Kaya’nın katıldığı programla sertifikaları takdim edildi. Sertifika programı öncesi bir konuşma gerçekleştiren Başkan Çetin, “Duyarlığınız için siz kıymetli anne ve anne adaylarımıza teşekkür ediyorum. Sizlere evlatlarınızla ve ailenizle mutlu, huzurlu ve sağlıklı yaşam diliyorum.” dedi.

“EĞİTİCİ VE DESTEKLEYİCİ EĞİTİMLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir diğer eğitim olan “Çocuğum Artık Ergen” semineri de tamamlandı. Sertifika programına katılan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Anne babalarımıza çocukları ile sağlıklı bir iletişimi nasıl kurabileceklerini anlatmak, çocuğun süreç içinde değişim ve gelişimine ilişkin özelliklerini aktarmak ve anne babalara rehberlik etmek amacıyla düzenlediğimiz eğitimimiz tamamlandı. Katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Toplumumuzun temel yapıtaşı aile kurumuna yönelik eğitici ve destekleyici eğitimlerimize devam edeceğiz.” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!