Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

BAŞKAN ÇETİN’DEN GAZİMİZ İÇİN ANLAMLI KAMPANYA

BAŞKAN ÇETİN’DEN GAZİMİZ İÇİN ANLAMLI KAMPANYA
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklılı Gazi Tarık Cür için anlamlı bir kampanya başlattı.

Başkan Çetin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Vatani görevini yaparken hain bir tuzakla 20 Temmuz 2019 tarihinde iki ayağını birden kaybeden ve karakteriyle, kişiliğiyle tüm Kapaklı halkının takdirini, saygısını ve sevgisini kazanan Tarık Cür kardeşimizin yuvasını hep birlikte kurmak için tüm Kapaklı halkının desteklerini bekliyorum.” dedi.

BAŞKAN ÇETİN HER ZAMAN GAZİ CÜR VE AİLESİNİN YANINDA OLDU

Kapaklı’da yaşayan ve Saray 41'inci Komando Tugay Komutan Yardımcılığında görev yaparken geçici görev ile Hakkari Derecik 3'üncü Komando Tabur Komutanlığı’na giden Uzman Onbaşı Tarık Cür, 20 Temmuz'da teröristler tarafından döşenen mayına basarak yaralanmıştı. Yaralanma neticesinde iki bacağını kaybeden Tarık Cür Kapaklı’da sevgi seliyle karşılanmıştı. Ankara Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in maddi manevi her zaman yanında olduğu Gazi Cür, tedavi sürecinin ardından protez bacaklara kavuşmuştu.

“BİR YUVA KURMAK İÇİN BELEDİYEMİZ ÖNDERLİĞİNDE BAŞLATTIĞIMIZ KAMPANYAYA DESTEK OLMANIZI RİCA EDİYORUM”

Gazi Cür ve ailesinin her zaman yanında olan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Cür için anlamlı bir kampanya başlattı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Çetin, “Vatani görevini yaparken hain bir tuzakla 20 Temmuz 2019 tarihinde Tarık Cür kardeşim iki ayağını birden kaybetti. Aradan geçen zaman içerisinde Tarık Cür kardeşim karakteriyle, kişiliğiyle herkesin takdirini, saygısını ve sevgisini kazandı. Bizlerde aldığımız bir kararla işlemleri başlattık ve konuyu sizlerle paylaşmak istedik. Tarık Cür kardeşimizin inşallah hep birlikte yuvasını kuracağız. Bu bağlamda kardeşimizle görüştük, taleplerini dinledik. Kardeşimiz müstakil bir ev talep etti ve kendi yaşamını kolaylaştıracak bir projeyle yeni bir hayatı, yuvayı kurmak istiyor. İnşallah kızımızı Gaziantep’ten isteyip buraya getireceğiz. Ancak evveliyatında kardeşimiz için bir arsayı alacağız, projesini hep birlikte planlayıp inşaatını yapacağız, evini dayayıp döşeyeceğiz. İnşallah hep birlikte Kapaklı halkı olarak düğününü de yapacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bir yuva kurmak için belediyemiz önderliğinde başlattığımız kampanyaya destek olmanızı rica ediyorum.” dedi.

DESTEK OLMAK İÇİN

Kampanyaya destek olmak isteyenler için;

GAZİ TARIK CÜR Yardım Toplama Kampanyası

İBAN numarası

Vakıfbank- TR 6800 0150 0158 0073 1220 8306

Şubesi: Kapaklı

Hesap Adı: Kapaklı Belediyesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!