Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

BBP’DE DEMİRCAN YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

BBP’DE DEMİRCAN YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ
Büyük Birlik Partisi (BBP) Tekirdağ İl Teşkilatı 6. Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede mevcut başkan Turan Demircan tüm delegelerin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi. Öte yandan kongrenin yapıldığı salon Azerbaycan ve türk bayrakları ile donatılırken, program öncesinde de mehter eşliğinde Ermenistan bayrağı yakıldı.

Süleymanpaşa’da gerçekleştirilen kongreye BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hayati Örencik, ilçe başkanları, Alperen Ocakları başkanları ile partililer katıldı. Divanın oluşturulmasının ardından program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden kongrede konuşan BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, kongreye katılanlara teşekkür etti.

MUHSİN YAZICIOĞLU’NU ANDI

Büyük Birlik Partisi'nin 27 yıl önce rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları tarafından kurulduğunu kaydeden Demircan; “Büyük Birlik Partisi siyasi bir partiden ziyade siyasi bir harekettir. Kurulduğu günden bu yana Türk İslam aleminin umudu olmuştur. Büyük Birlik Partisi hiçbir zaman muhalefet olsun diye muhalefet yapmamıştır. Çok kritik zamanlarda oy hesabı yapmamış devletin ve milletin bekası için her zaman devletin ve hükümetin yanında olmuştur. 28 Şubat sürecinde namlusunu halka çeviren askere selam durmam diyen ebedi şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu devlet adamlığının ne olduğunu bütün cihanı aleme göstermiştir. Rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun annesi Fidan annemizin dediği gibi “oğlumu devlet ne zaman çağırsa gitti onun devletine bir gün ihtiyacı oldu onda da devlet yoktu” dağda kaybolan ineği bir saatte bulan devlet, tatilde kaybolan turisti bir saatte bulan devlet ne yazık ki Muhsin Başkanımı 3 gün bulamadı. Bizler Büyük Birlik Partililer ve Alperenler olarak bunların sorumluluklarına hiçbir zaman hakkımızı helal etmiyoruz ve tek Alperen kalana kadar bu suikastın takipçisi olacağız ruhun şad mekanın cennet olsun Muhsin Başkanım” diye konuştu.

“İKİ DEVLET TEK MİLLETTİR”

Demircan, “Tarih boyunca Türk Milletinin başına bela olan Türk İslam düşmanı ermeni köpeği, son zamanlarda yine kudurmuş, Azerbeycanlı kardeşlerimize saldırılar düzenlemiş, sivil masum kardeşlerimizin üzerine bombalar yağdırmıştır. Azerbaycan da şehit düşen tüm kardeşlerimizin rabbim şahadetlerini kabul eylesin, gazilerimize acil şifalar versin. Gücü yalnız masum sivillere yeten bu köpekler şunu iyi bilmelidir ki Türkiye Azerbaycan iki devlet tek millettir. Yaşasın Türkiye yaşasın Azerbaycan tekrar bu tatil gününde toyumuza teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.” dedi.

ERMENİSTAN BAYRAĞI YAKILDI

Programda BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hayati Örencik de kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Salon Türkiye ve Azerbaycan bayraklarıyla donatılırken, program öncesinde mehter eşliğinde Ermenistan bayrağı yakıldı. Seçimlere tek liste ile giren Turan Demircan delegelerin tümünün oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!