Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.18
  • ALTIN
    2240.4
  • BIST
    8708.76
  • BTC
    63897.26$
VAHAP AKAY

BİLGE: “BEN BU YOLA BAŞ KOYDUM, HER ZAMAN SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

BİLGE: “BEN BU YOLA BAŞ KOYDUM, HER ZAMAN SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”
CHP Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Deniz Bilge; “Kapaklı’da iktidarı kaybettik, bu iktidarı da geri almak zorundayız. Almak içinde de elimizden gelen mücadeleyi vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Kazanmak ve kaybetmek önemli değildir, ben her zaman gönüllü olarak bu yola baş koydum” dedi.
MUSTAFA ÇETİN

CHP Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı 3. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede Ersin İlkdoğanlar’la yarışan Deniz Bilge, 156 oy alarak CHP’nin yeni kadın kolları başkanı oldu.

KONGRE HEYECANI BAŞLADI

CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı Kadın Kolları’nda kongre heyecanı yaşandı. Parti binasında gerçekleştirilen kongre 1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Kongrede divan başkanlığına Tülay Akay, divan üyeliklerine ise Melahat Engin, Mehmet Öğe, Zehra Başpınar ve Zeki Yıldırım seçildi.

“İKİ TANE PIRIL PIRIL ADAYIMIZ VAR”

Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeliha Firidin, partiye emek veren herkese teşekkür ederken, yeni seçilecek ilçe kadın kolları başkanına da başarılar diledi. Firidin’in ardından konuşan CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar, “Demokrasi şölenimizin yedincisi olan Kapaklı’daki ilçe kadın kolları seçimlerindeyiz. Güzel bir şölen olmasını diliyorum. İki tane pırıl pırıl genç adayımız var. Hayırlı olsun. Kazanan önemli değil, bir kazanan olacak. Önemli olan o kazananın diğer tüm kadınları toplamasını rica ediyorum” dedi. Konuşmasının ardından Deniz Bilge ve Ersin İlkdoğanlar’ı yanına çağıran Yontar kendilerine başarılar diledi.

“HERKESE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR”

Sonrasında konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz; “Bizim için partiye emek vermiş olan herkes değerlidir. 31 Mart’ta Kapaklı’da yıkım oldu. Kapaklı’yı 8 bin 500 oyla kaybettik. Burada bir kişi değil, ben dahil olmak üzere herkes suçludur. Bu saatten sonra yapacaklarımıza bakmamız gerekiyor. Kongrelerimizi yaparak kadromuzu güçlendiriyoruz. 4 yıl sonra partimizin 100’üncü yılını kutlayacağız. 100’ncü yılda iktidar tabiki partimize yakışır. Son treni kaçırmamak gerekiyor. Hızlı bir şekilde çalışıp koordine olmamız gerekiyor. Bu yolda herkese önemli görevler düşmektedir. Ekim ayında kongre gerçekleştirdik. Bizlerin hedefi CHP’yi yerelde ve genelde iktidar yapmaktır. Üye sayımızın az olmasından bahsediyorduk. İlk hedef 500 üye demiştik. Önümüzdeki haftadan itibaren gençlik ve kadın kollarımız ile çalışma yapıp 500 üye yapmayı hedefliyoruz” dedi.

“BEN BU YOLA BAŞ KOYDUM”

İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz’ın konuşmasının ardından adaylar söz alarak kendilerini tanıttı. İlk olarak söz alan yeşil listenin adayı Deniz Bilge, “ 31 Mart seçimlerinde meclis üyesi adayı oldum. Seçimlerden sonra sahalardan çekilmedim ve çekilmek de bize yakışmaz. Kapaklı’da iktidarı kaybettik, bu iktidarı da geri almak zorundayız. Almak içinde de elimizden gelen mücadeleyi vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Kazanmak ve kaybetmek önemli değildir, ben her zaman gönüllü olarak bu yola baş koydum. Bu sahalarda da olmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı. Kongreye katılan partililere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ersin İlkdoğanlar ise; “ Amacımız iktidara doğru yol almaktır. Bunun içinde hep beraber çalışmamız gerekiyor. Ben Deniz Bilge’ye de başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

DENİZ BİLGE KAZANDI

Konuşmacıların ardından seçimlere geçilen kongrede, 280 üye oy kullandı. 17.00’da sandıkların açılması ile oy sayımına geçildi. 280 oydan 156’sını alan Deniz Bilge, yeni İlçe Kadın Kolları Başkanı oldu. Rakibi Ersin İlkdoğanlar ise oyların 124’ünü aldı.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!