Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

‘BİZİM FIRÇAMIZDAN’ RESİM SERGİSİ AÇILDI

‘BİZİM FIRÇAMIZDAN’ RESİM SERGİSİ AÇILDI
Çerkezköy Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanan ‘Bizim Fırçamızdan’ adlı sergi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından açıldı

 27 Şubat Pazar gününe kadar Atatürk Kültür Merkezi’nde açık kalacak olan ‘Bizim Fırçamızdan’ adlı serginin açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Vahap Akay, böyle güzel bir günde, böylesine güzel bir eserlerin sunum gününde sanatseverler ile beraber olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Yaklaşık 11 yıldır Çerkezköy’de resim tutkusu olan ressamlarımızın Çerkezköy Belediyesi ile birlikteliği 4 yıldır devam ediyor.  11 yıllık emeğin sonucunda bu günlere geldik. Bugüne kadar bu birlikteliği sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu emekler kolay olmuyor. Bu emekleri bugün, böylesine güzel bir ortamda sunabilmekten de ayrıca mutluyum, gururluyum. Bu anlamda bu eserlerin meydana gelmesinde büyük emek sarf eden kıymetli hocamıza, el emeği göz nuru eserleri ortaya koyan ressamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hepsinin emeğine, fırçasına sağlık” dedi.

"HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde bundan sonra bu tür sergilerin daha fazla görülmesini arzu ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Akay, sanata, sanatçıya, kültürel etkinliklere daha fazla önem vereceklerini ifade ederek, “Bugüne kadar emek sarf eden, gayret gösteren herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Sergimiz hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

"27 ŞUBAT PAZAR GÜNÜNE KADAR AÇIK KALACAK"

Başkan Akay’ın konuşmasının ardından Çerkezköy Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanan ‘Bizim Fırçamızdan’ adlı sergi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol, CHP İlçe Başkan yardımcısı Hüseyin Ülger, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin ve sanatseverlerin katılımı ile açıldı. 27 Şubat Pazar gününe kadar açık kalacak sergiyi sanatseverler ücretsiz olarak gezebilecekler.

140 ESER SERGİLENİYOR

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi, önemli bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Dört yıldır Çerkezköy Belediyesi çatısı altında faaliyet gösteren Ressam İhsan Biçer öncülüğündeki Resim Atölyesi’nde kursiyerler Yeşim Karahancı, Emel Başarır, Fatoş Uçar, Seyhan Gabralı, Gülnur Karabaş, Necdet Çabuk, Türkan Şans, Semiha Elverdi ve Nurdan Göksu tarafından hazırlanan, yağlıboya ve suluboya olmak üzere 140 parçadan oluşan çalışmalar, 27 Şubat Pazar günü akşam saatlerine kadar sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!