Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

BOZDAĞ; “YEREL ESNAFIMIZDA ÜRÜNLER MARKETLERDEN ÇOK DAHA UCUZ”

BOZDAĞ; “YEREL ESNAFIMIZDA ÜRÜNLER MARKETLERDEN ÇOK DAHA UCUZ”
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ; “Yerel esnafımıza sahip çıkalım. Bölgesel milliyetçiliğimizi koruyalım. Bölgemizin kazandığı ekonomik değerleri bölgemizde harcayalım. Büyük sanayi kuruluşlarının üst düzeylerinde çalışan arkadaşlarımızın İstanbul’a veyahut diğer bölgelere gitmesini önlememiz lazım” dedi.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, vatandaşlara çağrıda bulundu. Bozdağ, vatandaşların alışverişlerinde yerel esnafı tercih etmesi gerektiğini belirterek; “Birçok ürün çarşıdaki bakkalımızda veyahut çiçekçimizde, kırtasiyecimizde çok daha ucuz. Bilinçli tüketici olarak alışveriş yapmamız gerekmektedir” dedi.

“BÖLGEMİZİN KAZANCINI BÖLGEMİZDE HARCAYALIM”

“Yerel esnafımıza sahip çıkalım” diyen Bozdağ; “Bölgesel milliyetçiliğimizi koruyalım. Bölgemizin kazandığı ekonomik değerleri bölgemizde harcayalım. Büyük sanayi kuruluşlarının üst düzeylerinde çalışan arkadaşlarımızın İstanbul’a veyahut diğer bölgelere gitmesini önlememiz lazım. Bu bizim asli görevimiz. Bölgemizin kazancı bölgemizde kalsın. İdareciler olarak bu konunun üzerinde hassasiyetle durmamız lazım. Burada kazanan arkadaşlarımızın burada harcama yapmasını, yerel esnaftan alışveriş yapmasını sağlamamız gerekiyor. Bu bütün idarecilerimiz için geçerli. Sosyal alanları arttırmalıyız. Sosyal yaşamları daha da hareketlendirecek çalışmalar gerçekleştirmeli ve değerlerimizi korumalıyız. Yerel esnafımızın kazanması, ülkemizin kazanması demektir” ifadelerine yer verdi.

“YEREL ESNAFIMIZ ÇOK DAHA UCUZ”

Yerel esnafın büyük marketlerden çok daha ucuza ürün sattığına dikkat çeken Bozdağ, vatandaşların da bilinçli bir tüketici olarak hareket etmesi gerektiğine vurgu yaparak; “Yerel esnafımızda satılan ürünlerle büyük marketlerde satılan ürünler arasında hiçbir fark yok. Hatta yerel esnafımızda satılan ürünler çok daha ucuz. Vatandaşlarımızın buna dikkat etmesi gerekmektedir. Pazarlarda nasıl bütün esnafları gezip, en uygun ve kaliteli ürünü alıyorsak, çarşıda gezerken de aynı şekilde ürünleri görmeli ve uygun olanı almalıyız. Ama direkt markete gitmek yerine öncelikle yerel esnafımızı tercih etmeliyiz. Bölgede yaşayan vatandaşlarımız mutlaka büyük marketlere gitmeden önce buradaki esnafımızda fiyat kontrolü ve kalite kontrolü yapması gerekmektedir” dedi.

“TEDBİRLERE UYALIM”

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs Salgını nedeniyle vatandaşların ve esnafın tedbirli olması gerektiğini ifade eden Bozdağ; “Maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek alışveriş yapalım. Bakanlığımızın aldığı tedbirlere uyalım” diye konuştu.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!