Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“BUNDAN SONRA HER ŞEY KIRMIZI BEYAZ İÇİN”

“BUNDAN SONRA HER ŞEY KIRMIZI BEYAZ İÇİN”
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı, meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin; “Yüzümüzün akıyla inşallah bu dönemi başarılı şekilde bitiririz. İnşallah dört yılda bölgemiz ve ülkemiz adına güzel şeylere imza atarız. Bundan sonra sarı yok, yeşil yok, mavi yok. Bundan sonra her şey kırmızı-beyaz için” dedi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ikinci meclis toplantısını Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. Gündemin ilk maddesinde meclis toplantı gün ve saatinin belirlenmesi konulu gündem maddesi görüşülürken, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in meclis toplantısının her ayın 4. Salı günü saat 16.00’da yapılması yönündeki önerisi meclis üyeleri tarafından da oy birliğiyle kabul edildi.

HUZUR HAKKI ALINMAYACAK

Meclis toplantı çağrıları, gündem maddeleri ve eklerinin meclis üyelerine elektronik ortamda gönderilmesi oy birliği ile kabul edilirken, iştirak edilecek meclis toplantıları ile ihtisas komisyonu toplantılarında huzur hakkı alınıp alınmayacağı konusu da karara bağlandı. İlgili gündem maddesi ile alakalı konuşan Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, “ Bu zamana kadar hiçbir meclis üyemiz huzur hakkı almadı. Bu geleneğin bu dönemde de devam etmesini arzuluyorum” derken, oylama sonunda huzur hakkı alınmaması oy birliği ile kabul edildi.

6 YENİ KOMİSYON KURULDU

Gündemin bir diğer maddesinde Hesapları İnceleme Komisyonu üyeliğine Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in önerisiyle meclis üyeleri Nazan Çoban, Mesut Görgün ve Umut Çelebi oy birliğiyle seçildi. Akreditasyon İzleme Komitesine İlker Öztürk seçilirken, gündemin yedinci maddesinde Satın Alma Komisyonu, Gayri Menkul Rayiç Belirleme Komisyonu, Fuar ve Etkinlik Komisyonu, Eğitim Komisyonu, Ticareti Geliştirme Komisyonu ve Bilişim komisyonu olmak üzere 6 yeni komisyon kuruldu. Satın Alma Komisyonu’na Kenan Aşer, Murat Narçın, Turgay Kaya, Gayri Menkul Rayiç Belirleme Komisyonu’na Göksel Bozdağ, Mecit Çoğal ve Abdullah Sezgin, Fuar ve Etkinlik Komisyonu’na Sinan Sifil, İlyas Kum, Bünyamin Fırat, Nilgün Zaimoğlu, Mustafa Aktaş, Veli Ağ ve Sedat Çolak, Eğitim Komisyonu’na Ali Çolak, Özgür Sönmez, Ömer Karadeniz, Fikri Güzel, Mustafa Ogün Asıl, Aydın Özrek ve Saim Buyruk, Ticareti Geliştirme Komisyonu’na Ufuk Mangır, Gökhan Kavlak, Gökay Keleşoğlu, Süleyman Ak, Evren Kahraman, Hasan Çolak ve İlker Öztürk, Bilişim Komisyonu’na Kenan Aşer, Ümit Süthan, Şaban Kardeş ve Ufuk  Mangır seçildi.

OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

Komisyon üyelerinin belirlenmesinin ardından 2022 yılı Ekim ayı gelirinin 3 milyon 217 bin 801,04 TL, giderin ise 574 bin 10,71 TL olduğunu kaydeden Oda Sekreteri Hakan Gel, 31 Ekim tarihi itibariyle kasa mevcudunun bin 394,02 TL, banka mevcudunun ise 15 milyon 167 bin 276,52 TL olduğunu ifade etti. 2022 Ekim ayının ibrası ise Gökay Keleşoğlu, Hasan Çolak, Cihan Atak ve Aydın Özrek’ın ret oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Gündem maddelerinin ardından dilek ve temenniler kısmında söz alan gazeteci Şaban Kardeş’in meclis toplantısı öncesi saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması önerisi oy birliği ile kabul edildi. Toplantının odaya ve üyelere hayırlı olmasını dileyen Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Hepimizin üyelere borcu var. Sadece sarının, yeşilin, mavinin de değil. Üyelerimize hizmet etmek için buraya zamanımızı harcıyoruz, hizmet etmek için geldik. Hayırlı olsun. Güzel ve başarılı bir dört yıl temenni ediyorum. Yüzümüzün akıyla inşallah bu dönemi başarılı şekilde bitiririz. İnşallah dört yılda bölgemiz ve ülkemiz adına güzel şeylere imza atarız. Bundan sonra sarı yok, yeşil yok, mavi yok. Bundan sonra her şey kırmızı-beyaz için” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!