Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Belediye Başkanı Vahap Akay, pandemi süreci sonrasında ilki yapılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı’na katıldı.

Dün (8 Temmuz Çarşamba günü) saat 13:00’da Süleymanpaşa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında yapılan toplantı, korona salgını dolayısıyla sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak gerçekleştirildi. Toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ve komisyon raporlarına ait dosyalar meclise sunuldu. Toplantıda ayrıca 2019 yılı Faaliyet Raporu da meclisin onayına sunuldu. Faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

ENCÜMEN ÜYELİKLERİ VE KOMİSYONLAR BELİRLENDİ

Toplantıda ayrıca encümen üyeleri ve komisyonlar da belirlendi. Buna göre Münür Karaevli, Eren Doğan, Tamer Yargı, Sabahattin Çalışkan ve Erhan Baştak Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyeliklerine seçilirken; Halil İbrahim Erkan, İlhan İmrak, Mehmet Cebeci, Yener Dursun, Cihan Gaygusuzoğlu, Gökay Keleşoğlu, Şenol Karaküçük, Metin Kanat ve Nizamettin Çoban da İmar ve Bayındırlık Komisyonu Üyeliklerine seçildi. Tamer Yargı, Kazım Doğaç, Cengiz Çayır, Sabahattin Çalışkan, Ersin Kaçar, Sait Yazı ve Nuri Köşdere’nin Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyeliklerine seçildiği toplantıda Değer Kara, Ali Gürsu Ergene, Cengiz Memiş, Mustafa Sabri Şahsi, Hüseyin Vasfi Güner, Doğan Özman, Şakir Sezgin, Ruhi Özden ve Halil İbrahim Cebeci Plan ve Bütçe Komisyonu’na; Volkan Soğancılar, Levent Köksalan, Erhan Baştak, Kazım Doğaç, Cengiz Çayır, Ramazan Kemal Kurt ve Hikmet Mutlu da Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu’na seçildi. Kazım Doğaç, Güner Çetin, Nedim Yılancı, Eren Doğan, Tamer Yargı, Ali Rıza Eti ve Sıtkı Ercan Ulaşım Komisyonu üyeliklerine seçilirken; Özcan Veysel Tunçcan, Yüksel Baydarlı, Nafiz Selçuk Güvenilir, Hüseyin Vasfi Güner, Ali Gürsu Ergene, Serkan Bezgin ve Bahadır Keresteci de İçişleri Komisyonu üyeliklerine seçildi. Toplantıda, Erhan Baştak, Zekeriya Güven, Sabahattin Çalışkan, Ersin Kaçar, Kazım Doğaç, Fedai Yüksel ve Osman Turgutlugil de Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonu’na seçildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2’nci oturumu ise 9 Temmuz Perşembe günü saat 13.00'da yine Süleymanpaşa’da Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münür Karaevli başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı ve komisyon raporlarına ait dosyaların meclise sunulduğu toplantıda 2019 yılı kesin hesabı da onaylandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!