Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇERKEZKÖY'E HEM RENK HEM LEZZET KATTILAR

ÇERKEZKÖY'E HEM RENK HEM LEZZET KATTILAR
Çerkezköy’de Çerkezoğlu Kafe adıyla kurulan ve Fevzipaşa Camii karşısında hizmete sunulan kafe, hem lezzetli menüleri hem de makul fiyatları ile vatandaşların ilgi odağı oldu. 2020’nin ilk aylarında hizmete açılan ve kısa sürede 7’den 70’e herkesin ilgisini çeken Çerkezoğlu Kafe birbirinden lezzetli tatlılarıyla da ön plana çıkıyor.

Konu gıda olunca yıllara yayılan tecrübe, iş disiplini ve sürdürülen kalite, çok daha önemli konu başlıkları haline geliyor. Bu kapsamda Çerkezköy’de açıldığı günden itibaren bir marka haline gelen ve her geçen gün müşteri potansiyelini daha da genişleten Çerkezoğlu Kafe ön plana çıkıyor. İlçede 7’den 70’e herkesin severek gittiği kafede tatlı ürünleri de öne çıkanlar arasında. Zengin menü çeşitlerinin yanı sıra, özel olarak demlenen çayı ve lezzetli menüsü ile vatandaşların beğenisini kazanan kafede işin inceliklerini işletme sahibi Enver Bayram ve işletme müdürü Fatma Yerlikaya anlattı.

ESNAFLIKTA DÜRÜSTLÜK VE GÜZEL AHLAK ÖNEMLİ

İşletmeye girişten itibaren her müşteriyle özel olarak ilgilenildiğini ve ‘Müşteri her zaman haklıdır’ düsturuyla hareket ettiklerini ifade eden işletme sahibi Enver Bayram; “Ülkemizde esnaflık Anadoluda bin yıldır devam eden bir gelenek. Biz de bu geleneğin günümüzdeki temsilcileri olarak hareket etmeye çalışıyoruz. Esnaflık iyi ahlakın, doğruluğun, kardeşliğin, yardımseverliğin kısacası bütün güzel meziyetlerin birleştiği bir düzendir. Biz de çalışanlarımıza bunu aşıladık. Dürüst işletmecilik her zaman kazandırır. Ürünlerimizde hiçbir katkı maddesi kullanmıyoruz, özellikle dikkat ediyoruz. Pandemi sürecinde de hijyen koşullarını ön plana alarak çalışmalarımızı hızlandırdık. Masa düzenimizi, çalışma sistemimizi değiştirdik. Tüm ürünlerimizi de koşullara uygun olarak müşterilerimize sunuyoruz” dedi.

“TATLILARIMIZIN LEZZETİNE LEZZET KATTIK”

İşletmenin açıldığı günden bu güne menülerini sürekli güncellediklerini ve yeni tatlar eklediklerini ifade eden İşletme Müdürü Fatma Yerlikaya da; “İşletmemizde tüm ürünler imalathanemizde usta aşçılar tarafından hazırlanıyor. Titizlik ve hijyen bizim birinci önceliğimiz. Hedefimiz Çerkezköy’de unutulmayacak bir damak tadı oluşturmak. Tüm ürünlerimizde olduğu gibi tatlılarımızı da hiçbir katkı maddesi kullanmadan hazırlıyoruz. Önemli olan halkımızın sağlığı. Biz bu düsturla bu işe başladık ve bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Yenilenen menülerimizle müşterilerimize daha fazla çeşit sunmak istiyoruz. Özel günlerde de sipariş alıyoruz. Bizi tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!